.

Изложбени Щандове Дървена Саксия Изложбена Стойка От масивно Дърво Бонзай Статуя на Буда В Саксия Необичайно Каменна Основа Изложбена Стойка Хол Домашен Офис Ант?

Изложбени Щандове Дървена Саксия Изложбена Стойка От масивно Дърво Бонзай Статуя на Буда В Саксия Необичайно Каменна Основа

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Размер】- Ние предлагаме 2 различни размера на каботажните по ваш избор A, 30 × 60 см /11,81 × 23,6 инча; B, 30 × 80 cm / 11,81 × 31,5 инча.Благодарение на малък обем продуктът е лесен за носене, той е много практичен. 【Премиальное качество】- Поставка е изработена от висококачествена дървесина.Поставка за вази идеално място за демонстрация на любимите си бонсай саксия или ваза и много други. 【Ориенталски стил】 - Основа нарязани на ръка, тази китайска поставка за изложбата на стоки допълва вашия интериор тези премиальным ориенталски стил. 【Широко приложение】 - тя Е кръгла основа с високи крака може да се използва като класически поставки за цветя за вази, бонсай саксии, необичайно камъни, саксии и т. Това може да даде чар на вашия дом и е много добро за декорация на дома. 【Изискан подарък】- Тази дървена поставка за дисплея - един прекрасен подарък, който можете да дадете на вашето семейство, приятели или колеги за рождения си ден, на гости или в нов дом, или можете да го използвате за собствената си колекция, това е един много ценен предмет.Китайска дървена поставка може да се използва като класически поставки за цветя за демонстрация на керамични порцеланови мисок за риба, вази, саксии, саксии, урни и др 【Размер】- Ние предлагаме 2 различни размера на каботажните по ваш избор. A, 30 × 60 см /11,81 × 23,6 инча; B, 30 × 80 cm / 11,81 × 31,5 инча.Благодарение на малък обем продуктът е лесен за носене, той е много практичен. 【Премиальное качество】- Поставка е изработена от висококачествена дървесина.Поставка за вази идеално място за демонстрация на любимите си бонсай саксия или ваза и много други. 【Ориенталски стил】 - Основа нарязани на ръка, тази китайска поставка за изложбата на стоки допълва вашия интериор тези премиальным ориенталски стил. 【Широко приложение】 - тя Е кръгла основа с високи крака може да се използва като класически поставки за цветя за вази, бонсай саксии, необичайно камъни, саксии и т. Това може да даде чар на вашия дом и е много добро за декорация на дома. 【Изискан подарък】- Тази дървена поставка за дисплея - един прекрасен подарък, който можете да дадете на вашето семейство, приятели или колеги за рождения си ден, на гости или в нов дом, или можете да го използвате за собствената си колекция, това е един много ценен предмет.Китайска дървена поставка може да се използва като класически поставки за цветя за демонстрация на керамични порцеланови мисок за риба, вази, саксии, саксии, урни и т.

Декларирани характеристики