.

72 БР. Набор от Инструменти за Китара и Аксесоари за Ремонт И Поддръжка на Набор от Китарни Части с Чанта За Носене Грижи За Китара За Електроакустична Китара Ukulele Ба?

72 БР. Набор от Инструменти за Китара и Аксесоари за Ремонт И Поддръжка на Набор от Китарни Части с Чанта За Носене Грижи За

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【72 бр в пакет и на достъпна цена】12 щифтове за китара мостове, 2 + 2 гайки и седла за китара мостове, 10 напильников за затыкания ладов, 9 сензори радиус подценяване, 8 шестоъгълни ключове, 6 китарни струни, на 5 медиатори, 1 устройство за навиване на китарата струните, 1 клещи за рязане на конците, 1 сонда, 1 файл за игли от неръждаема стомана 13 различни размери, 1 състав за струните, 2 подплата за защита на ладов fretboard, 1 разпръскване на струните, 1 гъба за опесъчаване, 1 мелница на камък, 1 стикер за fretboard, 1 кърпа за избърсване, 1 переноска дело. 【Гъвкав набор от инструменти】 Този комплект е подходящ за ежедневна употреба и е подходящ за широк спектър от дейности, като смяна на струните, настройка на интонацията, регулиране на действия или проверка на височината на струните.Той също така е идеален за почистване, поддържане и ремонт на струнни инструменти и е предназначен за най-често срещаните ремонти и настройки на китари. 【Широка съвместимост】 Този набор от китарни инструменти от 72 теми е отличен избор за повечето видове ремонти и настройки на китари и е подходящ за електрически китари, бас, китара инструменти, мандолин, банджо, хавайски ukulele и други струнни инструменти. 【Удобна чанта за инструменти】 Всички необходими инструменти поставят в една чанта, и всеки аксесоар е опакован отделно за удобство, организация и съхранение.Това гарантира надеждна защита на инструменти и предпазва ги от загуба и елементарно. 【Една чудесна идея за подарък】 Този набор от инструменти за китара е лесно за носене и съхранение, което го прави чудесен вариант за подарък за начинаещи, тунери, музиканти, любителите на авансцены и китара.Инвестирайте в нашия пълен набор от китарни инструменти, който включва в себе си всички необходими детайли за изпълнение на рутинни дейности по поддръжка и осигуряване на оптимална игра на вашия любим инструмент. в пакет и на достъпна цена】12 щифтове за китара мостове, 2 + 2 гайки и седла за китара мостове, 10 напильников за затыкания ладов, 9 сензори радиус подценяване, 8 шестоъгълни ключове, 6 китарни струни, на 5 медиатори, 1 устройство за навиване на китарата струните, 1 клещи за рязане на конците, 1 сонда, 1 файл за игли от неръждаема стомана 13 различни размери, 1 състав за струните, 2 подплата за защита на ладов fretboard, 1 разпръскване на струните, 1 гъба за опесъчаване, 1 мелница на камък, 1 стикер за fretboard, 1 кърпа за избърсване, 1 переноска дело. 【Гъвкав набор от инструменти】 Този комплект е подходящ за ежедневна употреба и е подходящ за широк спектър от дейности, като смяна на струните, настройка на интонацията, регулиране на действия или проверка на височината на струните.

Декларирани характеристики