.

Kisangel Бебешки Лъжички Бебешки Лъжици 3 комплекта Дръжка Детска Стомана за хранене и Допълнителна Неръждаема за Обучение на малки деца Яденето Лъжичка за деца Силик?

Kisangel Бебешки Лъжички Бебешки Лъжици 3 комплекта Дръжка Детска Стомана за хранене и Допълнителна Неръждаема за Обучение

BGN 20.12

Сума
Налично за поръчка

ПРИБОРИ за хранене ЗА ДЕЦА -Изработен от силикон и неръждаема стомана, която е различна лекота i ЛЪЖИЧКА ЗА ХРАНЕНЕ на БЕБЕТА - материал, те могат да бъдат кипяща вода, uv светлина.Детска ВИЛОЧНАЯ ЛЪЖИЦА-Елегантен дизайн предотвратява появата на драскотини в устата на бебето . ДЕТСКА ПОСУДА - С кутия за съхранение, отделна преграда, вилица и лъжица не се смесват.ОБУЧЕНИЕ ЛЪЖИЧКА ЗА ДЕЦА - Корона лъжица / вилица завърта на 15 °, за да се избегне директен контакт с плот.Пратката включва 3 х лъжици, 3 х вилици, 3 x кутия за съхранение Характеристики - Цвят : розов Детски прибори - изящна изработка с атрактивен външен вид Обучение лъжичка за бебе. - Ергономичен дизайн, бебета, груднички, новородени, деца, малки деца, Детска Вилица лъжица. - материал, това може да бъде вряща вода, ултравиолетова лъжица и вилица за бебето. - Гладка повърхност, без чеп, тя е подходяща за чувствителни венци и зъби на детето, домакински прибори за хранене за деца. - Материал : Силикон + обучение лъжица от неръждаема стомана за деца - Размер : Около 15,00 X2,70 X1,50 см / 5,89 X1,06 X0 Обучение посуда. - С кутия за съхранение, отделна преграда, вилица и лъжица, за да не се смесва с лъжица глава от неръждаема стомана.Описание на продукта Лъжица от неръждаема стомана с глава Търсите креативни детски лъжица и вилица?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата нова детска посуда трябва да отговарят на вашите нужди.

Декларирани характеристики