.

Yowein Пролетен Заек от Полирезина с Морковными Декорации Пролетни Великденски Декори, Фигури, Аксесоари за Настолни Аксесоари за партита, Домашен Празник (Чифта)

Yowein Пролетен Заек от Полирезина с Морковными Декорации Пролетни Великденски Декори, Фигури, Аксесоари за Настолни Аксесоари

BGN 19.60

Сума
Налично за поръчка

➤Запомнящи се подаръци : те ще бъдат добро допълнение към "Свети Валентин", допълват празничната атмосфера и ще донесе щастие и радост в семейството, ще зарадва приятелите си почивка и ще доставят радост на всеки, който го получи ➤ Универсално приложение : подходящ за Великден, Деня на Св. Валентин, Коледа, за да създадете празнична атмосфера.Също така може да се използва като подарък за Деня на благодарността, Хелоуин и деня на раждане, създавайки незабравими спомени за празника. ➤Украса : Свети Валентин - перфектна украса.Декорирайте дома си, сложи го в стаята си и декорирайте стаята си, например, бюро, шкафче, диван, шкафове, рафтове, маса за хранене, легло, също се използват за украса на коледната елха.Нека вашата стая, все още се намира в живописно място. ➤ Добро обслужване : Свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с нашия продукт.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши всичките си проблеми.Желаем да сте останали доволни от нашите услуги и нашите продукти.Широк спектър на приложение : може да се използва не само за украса на великденски кукли, но и за партита, празници, сватби и други събития.Също така можете да дадете на децата си като творческа подарък. ➤Запомнящи се подаръци : те ще бъдат добро допълнение към "Свети Валентин", допълват празничната атмосфера и ще донесе щастие и радост в семейството, ще зарадва приятелите си почивка и ще доставят радост на всеки, който го получи. ➤ Универсално приложение : подходящ за Великден, Деня на Св. Валентин, Коледа, за да създадете празнична атмосфера.Също така може да се използва като подарък за Деня на благодарността, Хелоуин и деня на раждане, създавайки незабравими спомени за празника. ➤Украса : Свети Валентин - перфектна украса.Декорирайте дома си, сложи го в стаята си и декорирайте стаята си, например, бюро, шкафче, диван, шкафове, рафтове, маса за хранене, легло, също се използват за украса на коледната елха.Нека вашата стая, все още се намира в живописно място. ➤ Добро обслужване : Свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с нашия продукт.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши всичките си проблеми.Желаем да сте останали доволни от нашите услуги и нашите продукти.Широк спектър на приложение : може да се използва не само за украса на великденски кукли, но и за партита, празници, сватби и други събития.

Декларирани характеристики