.

ARTtikke Прозрачни Пердета с Дължина 84 инча, 2, Панел, Cartoony Динозавър, Воал, Шифоновые Завеси на Прозореца, Пердета за Хола, Спалня, Барабани, Джобни алуминиева Дограма, О?

ARTtikke Прозрачни Пердета с Дължина 84 инча, 2, Панел, Cartoony Динозавър, Воал, Шифоновые Завеси на Прозореца, Пердета

BGN 28.32

Сума
Налично за поръчка

★ Размери : комплектът включва 2 броя прозрачни шифоновых завеси 52x84 инча, красивите и елегантни, можете да ги използвате за декорация на стаята си и всички места, които искате, за създаване на ярки и естествен ефект ★ НЕВЕРОЯТНО прозрачни завеси : Тази полупрозрачна завеса с принтом е изработена от 100% висококачествен полиестерен плат, тъкан е изключително мека и приятна на допир, но при това запазва своята здравина, за предотвратяване лесно разрывание.Текстура вуалевого шифон пропуска прекрасна светлина, като същевременно се гарантира неприкосновеността на личния живот, създаването на стая ефект на яркостта и airness. ★ ПРОЗРАЧНИ завеси : Благодарение на използването на полупрозрачен материал voile ще откриете, че завеси идеално балансиране на светлината и уединение, ще създаде въздушно и дышащее пространство във вашата стая. ★ ПОВЕРИТЕЛНОСТТА ПОЛУПРОЗРАЧНА : красиво обрамляет вашите прозорци мек и мъгливо зрение.Леко отфильтруйте рязко слънчева светлина и позволете ветерку да проникнат през прозорците.Създава лек, въздушен и изолиран вид, за да спални, кухня, хол, баня, пералня, студио. ★ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране под формата на топлина с помощта на подобни цветове.Бережная машинно пране.Изсушава се в перална машина при ниска температура.Прогладьте желязо, ако това е необходимо.Да Не се излага се дават на химическо чистене. ★ Размери : комплектът включва 2 броя прозрачни шифоновых завеси 52x84 инча, красивите и елегантни, можете да ги използвате за декорация на стаята си и всички места, които искате, за създаване на ярки и естествен ефект. ★ НЕВЕРОЯТНО прозрачни завеси : Тази полупрозрачна завеса с принтом е изработена от 100% висококачествен полиестерен плат, тъкан е изключително мека и приятна на допир, но при това запазва своята здравина, за предотвратяване лесно разрывание.Текстура вуалевого шифон пропуска прекрасна светлина, като същевременно се гарантира неприкосновеността на личния живот, създаването на стая ефект на яркостта и airness. ★ ПРОЗРАЧНИ завеси : Благодарение на използването на полупрозрачен материал voile ще откриете, че завеси идеално балансиране на светлината и уединение, ще създаде въздушно и дышащее пространство във вашата стая. ★ ПОВЕРИТЕЛНОСТТА ПОЛУПРОЗРАЧНА : красиво обрамляет вашите прозорци мек и мъгливо зрение.Леко отфильтруйте рязко слънчева светлина и позволете ветерку да проникнат през прозорците.Създава лек, въздушен и изолиран вид, за да спални, кухня, хол, баня, пералня, студио. ★ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране под формата на топлина с помощта на подобни цветове.Бережная машинно пране.Изсушава се в перална машина при ниска температура.Прогладьте желязо, ако това е необходимо.Да Не се излага се дават на химическо чистене. ★ Широко ПРИЛОЖЕНИЕ : Тези прозоречни покрития от прозрачни воали, подходящи за всекидневна, спалня, кухня, детска стая, стая за гости, хотел, врати във вътрешен двор, тераси и плъзгащи се стъклени врати.

Декларирани характеристики