.

Кошница за пазаруване Ръчна количка за пазаруване Сгъваема Преносима количка с Товароподемност 40 кг Алуминиева рамка с водоустойчива чанта за пазаруване с Голям ?

Кошница за пазаруване Ръчна количка за пазаруване Сгъваема Преносима количка с Товароподемност 40 кг Алуминиева рамка с водоустойчива

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Лесно да се съхранява】 : Лесно се сгъваВ сгънат вид кошница за пазаруване с размер 42 x 20 x 50 см (Д х Ш х В), така че да можете лесно да я поставите в вашия автомобил или шкафче, е подходящ за смяна на жилището или извършване на покупки. разгъва до височина 103 см, готов за употреба, без монтаж. 【Здрав материал】 : Практически количка е изработена от дебела люминума и е по-силен.благодарение на 2 роликам се осигурява плавно въртене и по-малко шум. и му е трудно да се разклаща при вытягивании. 【Предимство】 : алуминиева рамка, ниско тегло, висока якост, не е лесно ръжда, лека и преносима сгъваема конструкция, удобни в переноске, спестява място, с водоустойчива чанта за пазаруване, износостойким колело с двойно подшипником, амортизация и движение. 【Многоцелеви】-товароносимост 40 кг подходящ за повечето покупки, поставени в багажника на повечето автомобили размери, идеална за дом, автомобил, офис, пътуване и почивка. а също така и подходящ за пътувания за почивните дни с влак или кола. 【По-голям избор】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Марка : hlr Тази количка може да се използва за съхранение на хранителни продукти, документи, книги, канцеларски материали, храни и напитки, спортни стоки и инструменти.Той осигурява широка гама от приложения и е идеална за дом, офис, бизнес, пазаруване, пътуване, туризъм, къмпинг, пикник, на фестивала и домашни проекти.

Декларирани характеристики