.

Играчка-Непоседа Gexond Big Size Pop Board Game, Голяма Розова поп-Шахматна дъска за игра за 4 играча - Интерактивна поп-игра Jumboo за облекчаване на стреса с Кубчета за родители / д?

Играчка-Непоседа Gexond Big Size Pop Board Game, Голяма Розова поп-Шахматна дъска за игра за 4 играча - Интерактивна поп-игра

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Дори ако имате най-голям брой мехурчета, спечели и благодарение на късмет!Настолна игра Fidget pop може напълно да привлече вниманието на децата, намаляване на времето за използване на електронни изделия. ❤ [Let ' s Battle] ❤ : Нашата квадратна силиконова игрална дъска с размери 28 х 28 см, достатъчно голяма, за по-добро наслада. 1-4 играча по ред, кликнете върху съответния брой мехурчета, печели този, който пръв натисне три големи мехур.Можете да измислят свои собствени правила на играта, добавяйки игра на неограничените удоволствия!. ❤ [Лесен за носене] ❤ : Тази настолна играчка за популярната игра на шах е с малко тегло и не заема място.Можете да го сгънете и да сложите в чантата си или закача на стената!Добре обмислен дизайн е елегантен ръб, без чеп, на който може да се присъедини по всяко време, без никакви притеснения. ❤ [Ефективно премахва стреса] ❤ : Тази сензорна игрална дъска за 4 играчи с кубчета ще помогне за облекчаване на стреса, ще могат да получат духовен комфорт и емоционална разрядку.Изстискване нашата сетивна поп-играчка, снимающую стрес, направете живота и работата по-лесно.Идеален за деца и възрастни, да се отпуснете в най-различни сцени, също така е подходящ за пациенти с аутизъм. ❤ [Здраве материал] ❤ : Тази огромна дъска за сапунени мехури pop fidget toys са изработени от висококачествен силикон, за еднократна употреба и лесни за почистване, не съдържа мек силикагел на БПА, не е рязък мирис и не избледнява, мека и приятна за кожата, безопасен за деца и възрастни. ❤ [Чудесен избор за подарък]❤ : Много голяма игрална дъска с кубчета лесен за използване, на нея наистина е много забавно да се играе по различни начини и да я споделите с приятелите си!Факт е, че това е евтин и издръжлив, с висок коефициент на сигурност и помага за облекчаване на стреса!. ❤ [Let ' s Battle] ❤ : Нашата квадратна силиконова игрална дъска с размери 28 х 28 см, достатъчно голяма, за по-добро наслада. 1-4 играча по ред, кликнете върху съответния брой мехурчета, печели този, който пръв натисне три големи мехур.Можете да измислят свои собствени правила на играта, добавяйки игра на неограничените удоволствия!. ❤ [Лесен за носене] ❤ : Тази настолна играчка за популярната игра на шах е с малко тегло и не заема място.Можете да го сгънете и да сложите в чантата си или закача на стената!Добре обмислен дизайн е елегантен ръб, без чеп, на който може да се присъедини по всяко време, без никакви притеснения.

Декларирани характеристики