.

Gulbunda 4 Ароматни Свещи, Подаръци за жени, Набор от Ароматерапевтических Свещи за Медитация, на Йога, на Банката на Соев Восък Обем 4,4 грама, Свещ за Рожден Ден, коледа, ?

Gulbunda 4 Ароматни Свещи, Подаръци за жени, Набор от Ароматерапевтических Свещи за Медитация, на Йога, на Банката на Соев

BGN 12.66

Сума
Налично за поръчка

【 Много очарователен аромат】Уморени от ароматни свещи, които не изпълват пространството аромат?Поглезете сетивата си с луксозен угощением!Нашият подаръчен комплект свещи произведени от естествен соев восък и упойващи етерични масла, които му дава прекрасен ароматПерфектния начин за конфигуриране на етерични масла, която ви дава възможност да усетите аромата на десет хиляди цвята, без съмнение, ще намали стреса и ще повдигне настроението на всеки човек. 【4 най-популярните аромат】 4 аромат : Ванилов сладолед, сандаловая роза, лавандула, градински чай; всяка свещ, с тегло 4,4 грама. Приятен аромат създава приятна атмосфера за вземането на вана, облекчаване на стреса, релаксация, йога упражнения, парти, банкет. 【По-дълъг период на изгаряне на】 Всяка свещ да гори в продължение на 25-30 часа, без отделяне от черен дим, изпълвайки стаята си чудесни аромати в рамките на 24 часа.Ще се влюбите в този момент.Когато декоративни свещи догорят, останалите банки за свещи може да се използва за декорация и различни малки предмети. 【Естествени висококачествени соеви свещи】 Нашия набор от свещи произведени от 92% соев восък + 8% етерични масла, в комбинация с не съдържащи олово хлопковым фитилем, който е естествен и полезен за здравето, което прави аромата по-чисти и удължава живота на изгаряне. 【Idea Candles Подаръци за жени】Повърхността на всяка буркани тази ароматна свещ се отличава с елегантност и класика в Егейско море.Свещ с тегло 4,4 грама изглежда много елегантно; междувременно, към нея е прикрепена картичка, на която можете да си напише своите пожелания.Това ще се превърне в чудесен подарък на приятел, любим човек, подаръци за рожден ден, подаръци за декорация на дома, подаръци за стоки от първа необходимост в апартамента, идеални подаръци за приятелите и най-добре още угощением за себе си във всички случаи на живота си.Любовта е свещена, и подарък трябва да бъде уникален.Вие все още търсите, кой от хиляди подаръци е по-подходящ за нея?.Ние вярваме, че нашият подаръчен комплект свещи любовта е изненада за нея : .

Декларирани характеристики