.

shamoluotuo 1 опаковка, Пластмасова Прозрачна кутия за съхранение на маратонки, Сгъваема Штабелируемый кутия-Органайзер, Кубичен Кутия за Мъжки и дамски обувки, штабели?

shamoluotuo 1 опаковка, Пластмасова Прозрачна кутия за съхранение на маратонки, Сгъваема Штабелируемый кутия-Органайзер, Кубичен

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Размери на продукта】- S : Дължина : 31 см/12,2 ", ширина : 215 cm/8,46", височина : 12 см/4,7" (прибл.) L : Дължина : 35 см/13,8", ширина : 23 см/9,06", височина : 14 см/5,5" (прибл. Достатъчно голям за мъжки или дамски обувки.Една двойка, една кутия. 【ОРГАНАЙЗЕР ЗА обувки на ВЪЗВИШЕНИЕТО】 - Добра обувки ще ви отведе в добри места, и си заслужава възможно най-добрите грижи.Нашият органайзер за съхранение на обувки е необходима в гардероба, за да си обувки изглеждаше точно така, както тогава, когато за първи път в нея се влюбва. 【ПРОЗРАЧНА ЗАДВИЖВАНАТА】- Нашия елегантен органайзер clear cube позволява на обувката покажат в целия си блясък.Вземете подходящ контейнер за обувки никога не е било толкова лесно!Интуитивен отваряне на вратите гарантира, че можете просто да я вземе и да си тръгне. 【Сгъваема и штабелируемая а обувките скоростна】-Тя може да бъде плоско опаковани за лесно съхранение, когато не се използва, и е удобно за носене, когато се движат.Направени от мека пластмаса свързващи елементи лесни за монтаж, лесно се полага на желаната височина и да издържат теглото на стоката, не по-малко от 44 килограма, когато всички точки са надеждно свързани. 【ОБУВКИТЕ - ВАШИТЕ ПРАВИЛА】- Нашите штабелируемые кутии за съхранение са идеални рафтове за обувки в гардероба, багажник за обувки в коридора, под закачалка за дрехи, легло, гардероб за съхранение или където и да сте пожелали.Те също разборные и спестяват място - създайте си колекция със свое собствено темпо!. 【Размери на продукта】- S : Дължина : 31 см/12,2 ", ширина : 21.5 cm/8,46", височина : 12 см/4,7" (прибл.) L : Дължина : 35 см/13,8", ширина : 23 см/9,06", височина : 14 см/5,5" (прибл. Достатъчно голям за мъжки или дамски обувки.Една двойка, една кутия. 【ОРГАНАЙЗЕР ЗА обувки на ВЪЗВИШЕНИЕТО】 - Добра обувки ще ви отведе в добри места, и си заслужава възможно най-добрите грижи.Нашият органайзер за съхранение на обувки е необходима в гардероба, за да си обувки изглеждаше точно така, както тогава, когато за първи път в нея се влюбва. 【ПРОЗРАЧНА ЗАДВИЖВАНАТА】- Нашия елегантен органайзер clear cube позволява на обувката покажат в целия си блясък.Вземете подходящ контейнер за обувки никога не е било толкова лесно!Интуитивен отваряне на вратите гарантира, че можете просто да я вземе и да си тръгне. 【Сгъваема и штабелируемая а обувките скоростна】-Тя може да бъде плоско опаковани за лесно съхранение, когато не се използва, и е удобно за носене, когато се движат.

Декларирани характеристики