.

YARNOW 1 Комплект Инструмент за пробиване на дупки в Оса за Дървообработване 35 мм Пробивка дупки в Оса 35 мм Позиционер За дупки в Оса Набор от Инструменти Пантите на га?

YARNOW 1 Комплект Инструмент за пробиване на дупки в Оса за Дървообработване 35 мм Пробивка дупки в Оса 35 мм Позиционер

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

алуминиева сплавИНСТРУМЕНТИ - Ръководство инструмент за пробиване може да се регулира, за напрежение, дървени дъски с различна дебелина. Подходящи за мебелни фабрики и любителите на дограмата, е чудесен набор от инструменти.ИНСТРУМЕНТИ ЗА КАБИНЕТ - Този набор от инструменти за монтаж на панти е незаменим избор за пробиване и позициониране на дупки в също е отличен дърводелец, подходяща за дърводелци и инженери от довършителни работи на мебели.НАБОР за пробиване на ПАНТИ - Лесно инсталиране открывалку за дупки, регулиране на дълбочината на пробиване, а след това заключете ограничителни пръстен.ОТВАРАЧКА ЗА ПЕТЕЛЬНЫХ ДУПКИ - Предпочитаните материали, сигурни, солидни и практични, изчислени за продължителна употреба.Пратката включва 1 х основен корпус удар за панти 1x35 mm отварачка за дупки 1 х ограничителни пръстен 2 х ключове 1x2 mm тренировка 2 х шестостенни ключове 1 х чекмедже за съхранение на инструменти, Функции-Той може точно да определи и тренировка, предпазва от нараняване по време на работа и подобрява точността на позициониране hinging на пробиване. - Подходящ е за мебелни фабрики и любителите на дограмата, е чудесен набор от инструменти за пробиване на дограмата. - Лесно инсталиране открывалку за дупки, регулиране на дълбочината на пробиване, а след това заключете ограничителни пръстен дърво набор от инструменти. - Ръководство инструмент за пробиване може да се регулира, за напрежение, дървени дъски с различна дебелина. - Набор за пробиване на пантите. - Материал : алуминиева сплав, с устройство за позициониране на отвори за панти с диаметър 35 мм - Размер Отвор за пробиване на 17,00 X11,00 X4,50 см /6,68 X4,32 X1,77 инча. - Цвят : Инструмент за инсталиране на вратите на гардероба от Различни цветове, пробиване на отвори за панти, Дървообработващи инструменти за отваряне на дупки 35 mm. - материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност при пробивке панти с диаметър 35 мм Описание на продукта Това е един от най-добрите варианти.Позиционер за пробиване на електрически вериги Търсите професионален комплект за позиционера за пробиване на електрически вериги?Търсите издръжлив, надежден инструмент, който може да изпълнява няколко задачи едновременно?Ако е така, повече не го търсете!Нашият набор от позиционери за шарнирных отвори трябва да съответства на вашите нужди.

Декларирани характеристики