.

Детски Бинокъл, Преносим, Лек Удароустойчив Дизайн с Бинокъл, Подходящ за деца, които Гледат на Птици, Изучаващи Природата, най-Добрите подаръци за момчета и момиче?

Детски Бинокъл, Преносим, Лек Удароустойчив Дизайн с Бинокъл, Подходящ за деца, които Гледат на Птици, Изучаващи Природата, най-Добрите

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

* 4-кратно увеличение и лек дизайн * Изображението ще бъде по-ясни, без разлика в цвят и с широк преглед. * Този бинокъл може да се регулира с помощта на леко "централна кошарите". * Тя се използва за спорт на открито, туризъм, катерене и футболно игрище и др.Лесно за носене на деца и възрастни. * Лек тегло и форма могат да ви инжектират с други усещания и външен вид.Описание на продукта : Материал : Оптична леща + ABS Увеличение : 4 X Поле на зрение : на около 200 м Метод на фокусиране : средна регулиране на Размера : 11,2x9 см Можете да получите на : 1x телескоп - ❤ : Заповядайте в Symoid❤ .。 ◕‿◕。 - Често задавани въпроси - ★ Защо да изберете нашите продукти? ✦✦ Високо качество, висококачествени материали, с уникален и модерен дизайн, отлична технология, разумна цена ★ Колко време отнема доставката? ✦✦ Стандартна доставка 5-20 дни.В рамките на 48 часа за Изпращане. ★ Какво мога да направя, ако с продукти някакви проблеми? ✦✦ Моля, изпратете ни имейл със снимка на проблемните продукти, които могат да ни помогнат да решим проблема навреме!Добре дошли в нашия магазин и намерете в нашия магазин "Слушалки / Умен часовник / за дома / за декор" повече качествени стоки! ♥.

Декларирани характеристики