.

Средство за Премахване на Стрии за бременни Жени, Маслиново Масло от Стрии за Чувствителна кожа, Хидратиращ Масажно Масло За Възстановяване на Белези, Масло за кор?

Средство за Премахване на Стрии за бременни Жени, Маслиново Масло от Стрии за Чувствителна кожа, Хидратиращ Масажно Масло

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Нежното масажно масло за премахване на белези, благоприятни за кожата】 Това е средство за премахване на стрии съдържа богати и безопасни съставки, които ефективно разглаживающие и застрашени от стрии 【Интензивно хидратиране на кожата】Това масло от стрии спомага за интензивна хидратация, изпълва кожата с влага. 【Естествен лек зехтин за тялото, За да се грижи за грижа за кожата】В състава на това масло за корема влиза натурално маслиново масло, което го прави идеален за бременни жени и хора с чувствителна кожа. 【Изглажда и премахва стриите】Това е зехтин от стрии отлично помага при разглаживании и премахване на стрии и белези. 【Дайте на любимия човек обмислен и топъл подарък】Това масло от стрии обем 160 мл ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели и семейство.Параметри : Тип на продукта : Масло от стрии Спецификация на продукта : 160 мл Осъществяване Списък : 1 х Масло от стрии.

Декларирани характеристики

Item Type:
Stretch Mark Oil
Product Specification:
160ml
Package List:
1 x Stretch Mark Oil: