.

Zerodeko 4 бр. Калъфи За Кухня е многофункционална Пластмасов Органайзер за Баня, Тоалетка, Произведено Кутия, Сортиране, Многоразмерный Контейнер за организиране, Тав?

Zerodeko 4 бр. Калъфи За Кухня е многофункционална Пластмасов Органайзер за Баня, Тоалетка, Произведено Кутия, Сортиране, Многоразмерный

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

ПП Органайзер за кухненските чекмеджета : Регулируема дизайн го прави удобен за използване за съхранение.Чекмеджето за организиране, спестява място за вас.Разделители кутии за бижута : Тава за сортиране кутии, Те са достатъчно силни, тяхното не е лесно да се деформира или се съборят, и те могат да ви служат дълго време.Тава за съхранение на чекмеджета : ✨ Многофункционална кутия за съхранение От висококачествен материал, здрав и издръжлив, креативен дизайн, за украса на масата.Разделители за чекмеджета за прибори : ще ви помогнат да запазите вашите малки неща, не заема много място.Осъжда организация, организиране и съхранявайте кутията си или на работния плот, в чистота.Почистете чекмеджето за съхранение : Използвайте тази кутия за съхранение чекмеджета за сортиране и подреждане на вашите неща, за да можете лесно да ги премахнете.Списък на пакетите 4 x кутии за съхранение с офиси Характеристики - С помощта на този удобен кутия за съхранение на всички елементи в чекмеджето кутии може да се съхранява организиран начин Безплатен разход на кутия за съхранение. - Цвят : бял Разделители за козметика - Материал : органайзер за бельо от полипропилен - Нашата кутия ще ви позволи да спестите място и да запази организация и чистота във всяко от вашите кутии органайзер за грим. - Благодарение на гладка повърхност и прост дизайн на този кутия за съхранение е разделительным кутия за съхранение. - Предназначена за многофункционални решения, шкафа, чекмедже за баня, кухненско чекмедже, офис бюрото с няколко сетчатыми контейнери за съхранение. - Грим, четки, лабиален червило, вещи от първа необходимост, инструменти, шишета с лекарства може лесно да се съхранява в разделителе-органайзер. - Размер L : около 34,80 X12,00 X5,00 см. / 13,68 X4,72 X1 Пластмасови контейнери за съхранение. - Размер S : около 34,80 X8,00 X5,00 см. / 13,68 X3,14 X1 Кутии за сортиране.Информация за стоки организаторите за рисуване изборът на подарък за приятелите и семейството си, те много ще се зарадват. кутии-организаторите за съхранение на кутии, които добре са изработени от висококачествена пластмаса полипропилен за по-дълга употреба.Разделени кутия за съхранение за чекмеджета с множество офиси, помага да се класифицира и подреди някои дребни елементи.Органайзер за съхранение на съдове, заколок за коса или други предмети.

Декларирани характеристики