.

Goture Инструменти За Обвързване На Риболов, Летят, Инструмент За Производство На Стръв За Улов На Риболов, Летят Въртящи Събирам За Връзване На Мухи, Устройство За Вр?

Goture Инструменти За Обвързване На Риболов, Летят, Инструмент За Производство На Стръв За Улов На Риболов, Летят Въртящи

BGN 5.27

Сума
Налично за поръчка

【Почистете косата】Чейнджър коса може лесно да подредите пера така, че върховете на перата бяха леко и равномерно подредени, ни помага да направи качествена и красива стръв 【Защита от търкалянето】Дръжката е многостранен конструкция, която не скручивается при произволно пускане. 【Инструмент за обвързване на мушек】 Инструмент за обвързване на стръв на испанската муха, за да ви помогне бързо да измислям стръв, подходящ както за начинаещи така и за професионалисти. 【Материал】 е Изработен от висококачествен алуминий, тя е лъскав и здрав.Подходящ за телешка вълна, еленова кожа, вълна и т. 【Добър подарък】 Ако имате приятел, който обича риболов или производство на стръв на една муха, този оригинален подарък със сигурност ще го изненада.Искате да направите своя собствена голяма рибарска стръв?Елате да опитате нашата най-новата шпульную нитевдевалку!Използването на този продукт го прави изготвяне на нахлыстовой стръв по-не е трудна задача, само с няколко лесни стъпки от вашите ръце ще се роди нежна, красива и устойчива риболовна стръв.Има ли нещо по-приятно, отколкото за риболов на стръв, която можете да направите сами?.

Декларирани характеристики