.

2 Стенни Кошници за плодове, за кухня, Кошница за джутового лук, Подвесная за склада, Стенни Кошници за плодове и зеленчуци, Стенни кошница в стил бохо, Голям Изплете?

2 Стенни Кошници за плодове, за кухня, Кошница за джутового лук, Подвесная за склада, Стенни Кошници за плодове и зеленчуци,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【100% джутовый материал】 Кухненски стенни кошници за съхранение на ръчно изработени опитни майстори от екологично чист естествен юта, без никакви химически добавкиТе са трайни, но мека, с по-плътна переплетением за дълголетие. 【Оптимизация на пространството】Ако ви е омръзнало плодове и зеленчуци на работния плот, можете да ги обесим с помощта на нашите кухненски висящи кошници.Голям капацитет на съхранение улеснява улавянето на продукти и поддържа ред на вашите рафтовете!Това ще даде стените на вашата кухня с някаква текстура и интерес. 【Богемное украса】 е Подходящ за кухнята, дневната, офиса, градината, хотела и на много други места, за домашна употреба, за съхранение на плодове и зеленчуци, както и на селскостопански продукти, като чесън, лук, картофи и плодове и т. 【Многофункционален】 Тези висящи кошници осигуряват добро място за съхранение в банята, кухнята, хола и много други.Независимо от това дали сте ги като кошници за съхранение, висящи кошници за плодове, зеленчуци, яйца или продукти, те ще придадат на вашето домашно декора естествен цвят!. 【Запазване на свежестта на】Подвесная кошница за плодове, произведени от еднакво куха мрежа и продукт поддържа добра пропускливост на въздуха, запазва свежестта на плодове и зеленчуци в рамките на лесен достъпа.Моля, използвайте мек препарат за почистване и пране на ръка само в студена вода.Кухненски стенни кошници за съхранение на ръчно изработени са направени от опитни майстори от екологично чист естествен юта, без никакви химически добавки.Те са трайни, но мека, с по-плътна переплетением за дълголетие.

Декларирани характеристики