.

Ipetboom 3 бр. Играчка-Закачка за домашни котки, Аниматронные Играчки, Куче Играчка, Играчка на Криеница, Саморазвивающаяся Играчка за Котки, Плюшени Валяк за Котки, Пръ?

Ipetboom 3 бр. Играчка-Закачка за домашни котки, Аниматронные Играчки, Куче Играчка, Играчка на Криеница, Саморазвивающаяся

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

ИГРАЧКИ за КОТКИ - Играчка за котки и стимулира сетивата на вашата котка и ловни инстинкти, това ще повиши тяхната чувствителност и няма да доведе до стръвта на мебели в домаАВТОМАТИЧНА въртяща се ИГРАЧКА за КОТКИ - Тази играчка е добър избор за самотни игри котки, за да ги вземат за известно време.Това е и за собствениците на домашни любимци - да играе с котки!.ПРОСЛЕДЯВАЩИТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИГРАЧКИ ЗА КОТКИ - проследяващите играчки с топки и дразнящей пръчка върху тях, с които можете да си взаимодействат и да получава удоволствие от това.ИГРАЧКА ЗА КОТКИ - Играта дава изход хищническим инстинкти на котката, както и спасява от скуката, предотвратява проблеми с поведението, и да предоставя на физически упражнения.АВТОМАТИЧНА играчка за коте - това е една забавна играчка-колело със спици за котки, която позволява да тренира кошачью гъвкавост, влюбить на котката в движение и игри.ИГРАЧКИ за КОТКИ - Играчка за котки и стимулира сетивата на вашата котка и ловни инстинкти, това ще повиши тяхната чувствителност и няма да доведе до стръвта на мебели в дома.АВТОМАТИЧНА въртяща се ИГРАЧКА за КОТКИ - Тази играчка е добър избор за самотни игри котки, за да ги вземат за известно време.Това е и за собствениците на домашни любимци - да играе с котки!.ПРОСЛЕДЯВАЩИТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИГРАЧКИ ЗА КОТКИ - проследяващите играчки с топки и дразнящей пръчка върху тях, с които можете да си взаимодействат и да получава удоволствие от това.ИГРАЧКА ЗА КОТКИ - Играта дава изход хищническим инстинкти на котката, както и спасява от скуката, предотвратява проблеми с поведението, и да предоставя на физически упражнения.АВТОМАТИЧНА играчка за коте - това е една забавна играчка-колело със спици за котки, която позволява да тренира кошачью гъвкавост, влюбить на котката в движение и игри.Пратката включва 3 x играчки за домашни животни Характеристики -Креативна дизайнерска играчка е идеалния размер за котки, за да играят, да се изгребе, дъвче и гони електрическа играчка за котки. - Батерия : 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени) играчка-котешка пръчка. - Чудесна играчка за котки, за да ги поддържа здрави и активни, вашата котка ще се зарадват на тези забавни играчки от коча билка. -Материал : ABS играчки за котки. -Размер : Около 23,50 X23,50 X8,50 см. /9,24 X9,24 X3,34 инча играчка за забавление на котки.

Декларирани характеристики