.

Преносим Сешоар Cabilock Преносим Сешоар За Коса Вентилатор За Коса Дифузер И Сешоар Сгъваема Делото Аксесоар За Фризьорски Инструмент Дифузер За Къдрава Коса Дифузе?

Преносим Сешоар Cabilock Преносим Сешоар За Коса Вентилатор За Коса Дифузер И Сешоар Сгъваема Делото Аксесоар За Фризьорски

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Подходящ за всякакъв вид коса, като естествени къдрава коса, къдрава коса и права косаРазгоняйте въздух с нежност.предпазва косата от увреждане на концентрирана топлина, изглажда къдрите и спестява вашето време за полагане.Независимо от това, дали сте го в салона или у дома, той може да ви помогне лесно да създадете модерна прическа.Хубав подарък за вашите приятели, за да ви помогне да станете по-красиви и по-уверени в себе си.Изработен от висококачествен силиконов материал, сигурно, дифузор за сешоар практичен.Описание на Този дифузор за сешоар е изработен от силиконов материал, то и осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Просто прикрепете капака с помощта на сешоар за коса.Практичен дизайн дифузьор за взривяването на сешоар позволява равномерно да се разпределят на вятъра, което ви гарантира, красива полагане.Характеристики - Цвят : син Материал : силикон Размер : 13,80 X13,80 X11,50 см / 5,42 X5,42 X4,52 инча - Изработен от висококачествен силиконов материал, сигурно, дифузор за сешоар практичен. - Хубав подарък за вашите приятели, за да ви помогне да станете по-красиви и по-уверени. - Независимо от това, дали сте го в салона или у дома, той може да ви помогне лесно да създадете модерна прическа. - Разгоняйте въздух с нежност.предпазва косата от увреждане на концентрирана топлина, изглажда къдрите и спестява вашето време за полагане. - Подходящ за всякакъв вид коса, като естествени къдрава коса, къдрава коса и права коса.-Размер : 13,8x13,8, вижте Осъществяване включва 1 х дифузер за корупция за коса.

Декларирани характеристики