.

WUHUAGUO 6 Джобен Гардероб, Прозрачна чанта За съхранение, Подвесная Чанта, Чанта за съхранение, аксесоари за Врати Стенни чанта за малки Неща, чанта за обувки със закач?

WUHUAGUO 6 Джобен Гардероб, Прозрачна чанта За съхранение, Подвесная Чанта, Чанта за съхранение, аксесоари за

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Съхранение в чантата си : Материал е изработен от висококачествена пластмаса и текстилни тъкани, които са с високо качество и издръжливостСветкавица запазва чантата си чиста и пылезащитной.Функция за ограничаване на достъпа на : Прахоустойчив за носене предпазва чантата от прах, прави я да диша и влагоустойчив, а също така предпазва вашите чанти, дрехи, играчки и т. от вода, прах и директни слънчеви лъчи.Бистра и прозрачна : Тази чанта за съхранение на чанти в гардероба има прозрачен прозорец, което позволява лесно да се идентифицират елементи и лесно да ги намерите.Лесна употреба : Прахоустойчив калъф чанта може да се окачи в гардероба на кука на стената, вратата, и т. Лесно подвешивается : въртящи се на 360 градуса кука от неръждаема стомана, лесно се инсталира на стандартни закачалки за гардероб.Сгъваема конструкция, удобна за съхранение, когато не се използва, и удобна за носене. подходящ за спални, хол, коридор и килер.Шкаф или рафт и т. Описание на продукта : Сгъваема подвесная чантата е с 6 джоба, 3-слойная сгъваема чанта за рафтове, портфейл, чанта, кутия за съхранение, задвижваната джоба си за дребни неща, закачалка, поставка за шкаф за съхранение. характеристика : 1. Лесен за употреба, лесен за почистване, леко протирается, освежава. Лек, преносим и елегантен, този прекрасен подарък за вас и вашите приятелки. Подходящ за почти всяка стая в дома - за настаняване на дрехи, занаяти, играчки или други предмети. Универсален органайзер за обувки, хартия diy, играчки, дрехи и аксесоари. Издръжливи материали запазват свежестта неща. Лекота на използване.Параметри : Материал : нетъкан материалцвет : черен, сив Размер : 90*35* 32 Смупаковка включва : 1 * окачен чанта за сортиране (продават се само на чанта за съхранение, останалите са демонстрационными продукти не се продават) Забележки : 1. В размер, измеренном ръчно, може да бъде определена грешка, грешка е в рамките на 1 см., а действителният размер зависи от действителната стока. Поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават от действителния продукт.Моля, обърнете се към самия продукт.

Декларирани характеристики

Material:
non-woven fabric
Color:
black, gray
Size:
90*35*32CM
Packaging includes:
1*hanging sorting bag (only storage bags are sold, others are demo products, not for sale)
notes:
1. There may be a certain error in the size measured manually, the error is within 1cm, and the actual size is subject to the actual product.:
2. Due to different lighting and shooting conditions, the color of the picture may be different from the actual product. Please refer to the actual product. :