.

Walbest Висулка във формата на Лосове 2 бр./компл., Мини Коледно Дърво, Фетровая Дървена Кукла във формата на Лос, Окачен Декор за парти (Бял)

Walbest Висулка във формата на Лосове 2 бр./компл., Мини Коледно Дърво, Фетровая Дървена Кукла във формата на Лос, Окачен Декор

BGN 19.60

Сума
Налично за поръчка

Този мини-висулка във формата на лос са много подходящи за украса на коледната елха, дом, офис и т Той е изработен от висококачествена филц и изделия от дърво, елегантна и атрактивна, с фина обработка.Красива кукла-лосове ще ви помогне да създадете празнично настроение. Размер : Лосове : 5 cm x 5 cm /1,97 "x 1,97", въже : 9 см /3,57". Идеален продукт за усилване на коледната атмосфера., Насладете се на щастлив събиране на семейството, насладете се на най-забавно Коледа в света!за дома, прозорци, баня, фестивал, празник, шоу, заведение, хотел, търговска сграда, търговски център и т. Този мини-висулка във формата на лос са много подходящи за украса на коледната елха, дом, офис и т. Той е изработен от висококачествена филц и изделия от дърво, елегантна и атрактивна, с фина обработка.Красива кукла-лосове ще ви помогне да създадете празнично настроение. Размер : Лосове : 5 cm x 5 cm /1,97 "x 1,97", въже : 9 см /3,57". Идеален продукт за усилване на коледната атмосфера., Насладете се на щастлив събиране на семейството, насладете се на най-забавно Коледа в света!за дома, прозорци, вана, фестивал, празник, шоу, ресторант, хотел, търговска сграда, търговски център и т. Технически характеристики : Този мини-медальон с изображение на лосове са много подходящи за украса на коледната елха, дом, офис и т. Той е изработен от висококачествена филц и изделия от дърво, елегантна и атрактивна, с фина обработка.Красива кукла-лосове ще ви помогне да създадете празнично настроение.Име на продукта : Окачване с участието на лосове Материал : филц, дърво, Количество : 2 бр. Характеристики : Коледна украса, е тънка работа, прекрасна Размер : Лосове : 5 cm x 5 cm/1,97 "x 1,97", въже : 9 см/3,54" (прибл.) Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Пакетът включва : 2 x Окачване с участието на Лосове (другите не са включени).

Декларирани характеристики