.

Brave Tour Мобилен Органайзер за чекмеджетата Сепаратор Регулируема Шестостенния Органайзер за чекмеджетата-Разделител за бельо Каишка-Шал, Чорапи Организира (бял)

Brave Tour Мобилен Органайзер за чекмеджетата Сепаратор Регулируема Шестостенния Органайзер за чекмеджетата-Разделител за бельо

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Мобилен разделител】 : Уникална форма на сот се различава новост и стабилност и може да се използва като украшение чекмедже за подобряване на качеството на живот органайзер за чекмеджетата под формата на сот, висок 13,2 инча x 14,2 инча x 2,6 инча напълно сглобени. 【Регулируема органайзер за бельо】 : Мобилни преграда лесно защелкиваются при монтажа.Преграда за чекмеджета може да се направи със собствените си ръце, в съответствие с вашите нужди.Организаторите за чекмеджета под формата на сот са идеални за съхранение на всичките си чекмеджета в чисти и спретнати. 【Многофункционална кутия за съхранение на】: Компактен клетъчна конструкция се разширява, за да отговарят на всеки размера на кутия.Идеален за организиране на чорапи, бельо, сутиени, вратовръзки, детски неща, бельо, шалове, жилетки, детски дрехи и т. Метод на запушване лесно да се раздели пространството и максимално увеличаване на площта за изолация. 【Здрава конструкция】 : Мобилен организатор е изработен от лека гъвкава и здрава пластмаса, е блокиран за стабилна конструкция, която е лесна за инсталиране и демонтирането. 【Нашата гаранция】 : Ние никога не искаме да разочаровам нашите уважаеми клиенти.Ако по някаква причина не сте напълно доволни от нашите продукти, просто ни пишете и ние ще ви помогнем и ще го поправим възможно най-скоро (връщане или подмяна); ние обещаваме 24-часова поддръжка на клиенти, моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви проблеми с продукта и да поръчате.Характеристики : 1. Преграда чекмедже можете да направите сами в съответствие с вашите нужди. Можете да използвате тази преграда чекмедже за сортиране на всички видове продукти и за поддържане на чистотата на кутии. Този продукт е изработено от лека пластмаса, която е лесна за инсталиране и демонтирането.It лесно да се раздели пространството и максимално увеличаване на площта за изолация метод, бр. Уникална форма на сот-нова и стабилна, и може да се използва като украшение чекмедже за подобряване на качеството на живот.Пратката включва : 8 бр. x органайзер за чекмеджета Мобилни разделители лесно защелкиваются в колекцията са Изработени от гъвкава и здрава пластмаса, като всеки комплект сот е до 18 слотове плюс 10 половинных слотове навън в напълно сглобени Размери приблизително 14,5 см Дължина х 13,5 см Ширина х 2,75 инча височина в сглобени всеки отделен слот е около 3,5 см в дължина х 3 см ширина х 2,5 инча височина.

Декларирани характеристики