.

Многофункционална скамеечка за краката LJHA ertongcanyi / Съвременна Врата на шкаф за обувки /двоен Разтегателен диван, табуретка /, полици за съхранение на обувки (Цвят: D, ?

Многофункционална скамеечка за краката LJHA ertongcanyi / Съвременна Врата на шкаф за обувки /двоен Разтегателен диван, табуретка

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

◆ Материал : Поставка за крака са изработени от висококачествени материали от масивна дървесина, екологично чиста, по-безопасна за семейна употреба; ◆ Характеристики : Дизайн на шкафчета за крака, можете да съхранявате нещата, но също така да се използва като шкаф за обувки;. ◆ Творчески табуретка за крака от масивно дърво, многоформатное пространство за съхранение, плътна структура, еднакъв център на тежестта, здрава носеща способност, по-стабилна. ◆ Порести възглавница с висок отскок, дебела повърхността на изпражненията, висока плътност, мека и удобна;. ◆ Дизайн дъга на ръба на стол за крака, удобен, безопасен за използване.Име на продукта : Идеи за стол за обувки, независимо Дали монтаж : класификация на цветя монтаж : A, B, C, D, E, F, G, H, I, J Стил : Прост и съвременен Материал : Панел на базата на дърво Тип на панела : МДФ / ПЛОСКОСТИ Можете да персонализирате : Не Подходящ за : възрастни Размер : 60 * 30 * 43 см, 80 * 30 * 43 см Размер на опаковката : 69/89 * 39 * 12.5 вижте Съвети : ① От различни ръчни методи за измерване на поръчката в размер на 1-2 см е нормално, моля, извинете ме. ② От дисплея и осветление цвят на получените от вас изображения може да се различават малко.

Декларирани характеристики