.

2 бр. Мини-Лъжица, Реколта Мерителна Лъжица, Лъжица за Лекарства, Категоричен Лъжичка, Шармы, Окачване, Кухненски Приспособление за Прах, Сол, Пясък, Чай, Златен, Среб?

2 бр. Мини-Лъжица, Реколта Мерителна Лъжица, Лъжица за Лекарства, Категоричен Лъжичка, Шармы, Окачване, Кухненски Приспособление

BGN 5.35

Сума
Налично за поръчка

Лъжичка за лекарства може да се използва за премахване на лепкав вещества от съдаУниверсално приложение, широко прилагани в лабораторията, университет, класната стая, научно-изследователски института и т. на Висококачествени метални материали и добра изработка на производство ще гарантират за своята надеждност и практичност.Полезна лъжица за лекарства с дълга дръжка може да се използва за извличане на следи от лекарства, безопасни и полезни.Метален материал, издръжлив и прочнейший, надежден и чудесен, практичен и полезен за продължителна употреба.Описание Вие все още търсите метална лъжица за лекарства?Ако е така, то нашата медицинска лъжичка внимателно подготвена за вас. основно се използва за пренасяне на малки количества химически проби.Идеален и идеален за лаборатория, в класната стая, е полезно и превъзходен.Характеристики - Цвят : златист, сребрист - Материал : метал Размер : 8,00 X0,60 X0,60 см / 3,14 X0,24 X0,24 инча - Лъжичка за лекарства може да се използва за премахване на лепкав вещества от съда.- Полезна лъжица за лекарства с дълга дръжка може да се използва за извличане на следи от лекарства, безопасни и полезни.- Метален материал, издръжлив и прочнейший, надежден и чудесен, практичен и полезен за продължителна употреба.- Висококачествени метални материали и добра изработка на производство ще гарантират за своята надеждност и практичност.- Многофункционално приложение, широко прилагани в лабораторията, университет, класната стая, научно-изследователски института и т. Опаковката включва 2 х мини-лъжица.

Декларирани характеристики