.

Operitacx Скоростна Скрие Тежи Ключове Градина + Имитация на Скривалището Резервни Скрити Градини Изглежда Притежателя Камък тип Скали Ключ за Декорация на дома Откри?

Operitacx Скоростна Скрие Тежи Ключове Градина + Имитация на Скривалището Резервни Скрити Градини Изглежда Притежателя Камък

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

смолаKey Rock Насам, Благодарение на натуральному дизайн на този камък, той може лесно да се побере в листата, вече на околната вашата веранда или задния двор, без да обръща внимание на нищо неподозиращите минувачи.вие и вашето семейство ще разберете къде се съхраняват личните си вещи.Кутия за ключове във вътрешния двор : скрито хранилище за ключове на открито - чудесен начин да поддържате вашия ключ за сигурност.Просто го сложи в градината или.Ковчег за ключове : ,.Скрит скъпоценен камък за ключове : начин за скриване на вашите резервни ключове на най-видно място!Нашият фалшив камък hide-a-key - това е лесно решение за тези, които са открили, че е загубил ключовете от дома, автомобила, склад или каране на замъка.Камък за съхранение на ключове : той ще дойде по-удобно, ако някога загубите или забравите ключовете си и вас запрут извън дома.Списък на пакетите 1 x каменна капак 1 x корк Характеристики -Това е полезно, ако някога загубите или забравите ключовете си и вас запрут от кутия за ключове от дома. - Чудесен начин да поддържате вашия ключ за сигурност.Просто го сложи в градина или двор декоративни кутии за бижута. - Изглежда като истински камък, дискретно се вписва в озеленяването и двора, държи ключа си. -Размер : около 8x6x3 виж -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока, футляром за съхранение на камъни. -Материал : смола крие резервен ключ отвън. -Произведен от висококачествен полимер материал, с каменни дизайн на външния вид, скрит за съхранение на ключове на открито. -Цвят : както е показано, се крие резервни ключове.Информация за стоки на Оригиналния държач за ключове, Този продукт представлява кутия за ключове под формата на камък, който е добре изработен от смола материал. кутия за резервни ключове с каменен външен вид, изглежда като истински камък, дискретно се вписва във вашия ландшафтен дизайн и двор, пази вашия ключ за сигурност.

Декларирани характеристики