.

4 бр. Подложка за удари по таекуондо, Мишена За удари TKD, Барабани накладки за тренировки по карате, Накладки За тренировки по Кикбокс, Обзавеждане за тренировки по Б?

4 бр. Подложка за удари по таекуондо, Мишена За удари TKD, Барабани накладки за тренировки по карате, Накладки За тренировки

BGN 15.83

Сума
Налично за поръчка

【4 бр ударни тампони】 : Идват с 4 бр гребла за таекуондо, чудесен избор за практикуване на ниски и високи удариИдеален за любителите на таекуондо или други бойни изкуства за тренировка на скоростта, на точност и сила. 【Материал премиум-клас】 : Нашите накладки за удари по цели са изработени от висококачествена изкуствена кожа, достатъчно силно, за да се осигури продължителна употреба, лесни за почистване и поддръжка.Тампона вътре запълнили еластична компрессионной гъба, ефективно предотвращающей травмата по време на тренировка. 【Е подходящ за всички възрасти】 : Двойна подплата за краката са снабдени с издръжлив каишка на китката, предотвращающим спад накладки за краката.Независимо от това, дали сте професионален треньор или начинаещ, това ще работи добре във всички бойни изкуства, тренировка на удари по цели, за подобряване на скоростта, точността и силата. 【Поставка за удари, ритници】 : Поставка за крака за таекуондо се състои от 2 части листа-цел, които могат да издават остър звук при удар, помагайки ви да се измери ефективността на вашите удари и точността на вашите удари. 【Широко приложение】 : Тази подложка за краката tkd подходящ за тренировка на краката, тийнейджъри и възрастни.Подходящи за различни видове спорт, като по таекуондо, бойни изкуства, карате, бокс, муай тай, спаринг /ВМА, китайското кунг-фу, Саньда, ушу и т., 【4 бр ударни тампони】 : Идват с 4 бр гребла за таекуондо, чудесен избор за практикуване на ниски и високи удари.Идеален за любителите на таекуондо или други бойни изкуства за тренировка на скоростта, на точност и сила. 【Материал премиум-клас】 : Нашите накладки за удари по цели са изработени от висококачествена изкуствена кожа, достатъчно силно, за да се осигури продължителна употреба, лесни за почистване и поддръжка.Тампона вътре запълнили еластична компрессионной гъба, ефективно предотвращающей травмата по време на тренировка. 【Е подходящ за всички възрасти】 : Двойна подплата за краката са снабдени с издръжлив каишка на китката, предотвращающим спад накладки за краката.Независимо от това, дали сте професионален треньор или начинаещ, това ще работи добре във всички бойни изкуства, тренировка на удари по цели, за подобряване на скоростта, точността и силата. 【Поставка за удари, ритници】 : Поставка за крака за таекуондо се състои от 2 части листа-цел, които могат да издават остър звук при удар, помагайки ви да се измери ефективността на вашите удари и точността на вашите удари.

Декларирани характеристики