.

ПРЕЖДИ И МАСТИЛО Планински Кристал, Кристал Диамант Перли Златни Бижута Ленти За Коса, Панделки За Коса от Мъниста Аксесоари за Коса Реколта за Жени, Момичета (Прин?

ПРЕЖДИ И МАСТИЛО Планински Кристал, Кристал Диамант Перли Златни Бижута Ленти За Коса, Панделки За Коса от Мъниста Аксесоари

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Кристал, имитация на перли, увита метална рамкаИскрящи кристали : на живо е много по-красива!Ако сте любители на елегантност и блясък, ще се насладите на тези диамантени превръзка на главата.Искрящи кристали ви правят толкова прекрасна и очарователна.Украсени със скъпоценни камъни превръзка на главата - добра модерен и функционален аксесоар, допълват вашите къдрици.Надежден материал : изработен е от качествен страза, стабилен и издръжлив на употреба, не е лесно добри.когато, всяка лента за коса с кристали може да ви служи дълго време. ?【Най-добрият подарък за жени】? е подходящо : Той може да се разтягат, за да побере всяка ширина на главата.Един подхожда най-много, не е нужно да се притеснявате за соскальзывании или "главоболие от превръзки".

Декларирани характеристики