.

Abaodam Фигурки на Принцеси за Годеж, Десктоп Расписное Декоративно Колие, Интериор, Окачени Украса, Органайзер за Украшения, Вечерна Съхранение, Емайл Цвете Душ, Черв?

Abaodam Фигурки на Принцеси за Годеж, Десктоп Расписное Декоративно Колие, Интериор, Окачени Украса, Органайзер за Украшения,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

СплавКУТИИ ЗА СУВЕНИРИ ЗА СВАТБЕНИ ПАРТИТА. ??Изработена от висококачествена сплав за конкретно използване в дома или на сватбата.КУТИЯ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА БИЖУТА. ??Украса под формата на връщане от тиква е много нежна и може да се превърне в чудесна украса за масата.КУТИИ с БОНБОНИ на Хелоуин - един избор за приятели, семейство, работници и не само на сватба или годишнина.Са подбрани фигурка - Уникална форма за връщане на курсора под формата на тиква прави контейнер за съхранение на по-изискан и красив. КОНТЕЙНЕР за мъниста - Сватбени декорации : Изработен е от висококачествена сплав за конкретно използване в дома или на сватбата.КУТИИ ЗА СУВЕНИРИ ЗА СВАТБЕНИ ПАРТИТА. ??Изработена от висококачествена сплав за конкретно използване в дома или на сватбата.КУТИЯ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА БИЖУТА. ??Украса под формата на връщане от тиква е много нежна и може да се превърне в чудесна украса за масата.КУТИИ с БОНБОНИ на Хелоуин - един избор за приятели, семейство, работници и не само на сватба или годишнина.Са подбрани фигурка - Уникална форма за връщане на курсора под формата на тиква прави контейнер за съхранение на по-изискан и красив. КОНТЕЙНЕР за мъниста - Сватбени декорации : Изработен е от висококачествена сплав за конкретно използване в дома или на сватбата.Списък на пакетите 1 x ковчег за бижута с за тиква овесена послужи като треньор Характеристики -Материал : Сплав украса за Хелоуин. -Размер : около 8,50 X6,50 X3,20 см/3,34 X2,55 X1,26 инча ковчег с ръчно рисувани за бижута. - Подходящ за демонстрации и съхранение на гривни, пръстени, обици и други малки подаръци. - Ковчег за бижута във формата на връщане от тиква малка и нежна, планински кристал, на повърхността, като я прави по-красива фигура под формата на кутии за бижута във формата на карета. - Малък калъф за бижута с за тиква овесена послужи като треньор ще направи своя подарък специален, това е подарък кутия за изненада на получателя метален футляром за бижута. - Той е подходящ за подаръци в такива случаи като сватби, годишнини, рождени дни и декоративни кутии за украшения за Св. - Изработена от висококачествена сплав, в ковчег за бижута с за тиква овесена послужи като треньор лесно и изглежда много модерна кутия за сватбени украшения.Информация за стоки, Бижутерия ковчег на панти Стилен и красив дизайн на бижута във формата на връщане от тиква представя на гостите незабравими изненади.

Декларирани характеристики