.

GORGECRAFT 20PCS 5,9 Инчови Инструменти за Грънчарска работа от Велур Предварително Изсечен Замшевый Инструмент За Изрязване на Тъкан От Кал Велур Велур Керамични Аксесоа?

GORGECRAFT 20PCS 5,9 Инчови Инструменти за Грънчарска работа от Велур Предварително Изсечен Замшевый Инструмент За Изрязване

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

[Замшевый материал] : е Изработена от велур, еластична кожа с висока попиваща способност, приятен на допир, него не е лесно да се прекъсне [Размер] : Вие ще получите 20 бр. лепкава кърпички за кърпи за ръце, всяка част е с размери 5,91x5,91 инча (150x150x0,5 мм). [ГРИЖИ ЗА ПРОДУКТА] : Преди първото използване на велур, трябва внимателно измийте я с топла вода и сапун, докато водата за изплакване, не ще престанат да имат жълт оттенък. [ЗАБАВНИ теми] : Замшевая плат практичен предмет за вашите керамика diy, инструмент crafts man перфектно ще ви помогне в направата на глинени занаяти. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] : Абсорбирующую замшевую кърпа може да се използва като автомобилен кърпи (хавлиени кърпи за сушене при автомивка) за автомобили и превозни средства (прозорци, каросерии, интериор).Това е лепкава кърпа за сушене и може да се използва с лодка, инструмент, леща професионална фотоапарата, обектива на камерата, на екрана на компютъра и т. GORGECRAFT 20pcs Замшевая плат Лепкава кърпа кърпа за почистване на очила от замшевого влакна Впитывающая бързосъхнеща кърпа от естествен велур за миене на съдове за изравняване на ръба на саксията, за боядисана Марка : GORGECRAFT GORGECRAFT се ангажира да предоставя разнообразие от инструменти за ръчна работа, аксесоари за облекло и украса за дома, които ще ви помогнат да подобрите своите умения за ръчен труд и откриване на радостта от сътворението [МАТЕРИАЛ велур] : е Изработена от велур, еластична кожа с висока попиваща способност, приятно на допир, нейната лесно да се прекъсне. [ГРИЖИ ЗА ПРОДУКТА] : Преди първото използване на велур, трябва внимателно измийте я с топла вода и сапун, докато водата за изплакване, не ще престанат да имат жълт оттенък.Списък на пакетите : 20 * Кърпа за почистване : ширина 150 мм, с дължина 150 мм, с дебелина от 0,5 mm.

Декларирани характеристики