.

Homoyoyo Дъждобран за Голф, Калъф за чанти, Качулка, Калъф за чанти за голф, Калъф за клубна чанти за голф, Калъф За чанти, Преносим Калъф за чанти за голф, Противоизносны?

Homoyoyo Дъждобран за Голф, Калъф за чанти, Качулка, Калъф за чанти за голф, Калъф за клубна чанти за голф, Калъф За чанти,

BGN 38.50

Сума
Налично за поръчка

НайлонСменяеми капаци за ръчни чанти : Този калъф чанта за голф компактен, лек, могат да бъдат сгънати и поставени в чанта за пренасяне. калъф чанта за голф.Чанта за защита от дъжд : предпазва чантата си за голф от прах, дъжд, птичи тор и други повреди.Пътни седалките : Те са добри и функционални и са най-добрият избор за защита на чанти за голф.Водоустойчив калъф за чанти за голф : Качеството на изработка на този своята практика за чанти за голф, е, и ще имате добър опит в използването му.Аксесоари : Висококачествен водоустойчив, устойчив на надраскване, устойчив на абразия найлон, защитна чанта от надраскване, пясък. защитен калъф за чанти за голф.Пратката включва 1 х дъждобран за чанти за голф Характеристики -Размер : 55,00 X50,00 X0,50 см/на 21,61 X19,65 X0 калъф за клубна чанти за голф. -Материал : Найлонов калъф за хитрец -Качеството на изработка на този своята практика за чанти за голф, е, и ще имате добър опит с използването на това своята практика за чанти. -Сгъваем дизайн и ниско тегло, този калъф чанта за голф практичен за съхранение и носене клубни чанти с дождевиком. -Здрава писта увеличава силата и удължава живота на чантата от дъжд. -Произведен от висококачествено и практично нейлонового материал, износостойкого и трайни за употреба в пътни седалка. -Той предпазва вашата чанта за голф от прах, драскотини, дъжд и сняг.Професионален и практичен калъф за прах. -Цвят : черен ръкав чанти за голф Информация за стоки Защитен калъф за чанти за голф Ако често се занимавате с голф на открито, трябва да знаете, че чантата за голф лесно се мокри, при лошо време или да се боядиса. калъф за носене на чанта, Така ще е необходим устойчив на абразия и практичен дъждобран за чанти за голф. калъф чанта за голф със защита от надраскване, Предназначени за защита на вашата чанта за голф, както и предмети вътре.

Декларирани характеристики