.

Двигател линейно с Jeanoko, Комплект двигателя Линейно има Силна Съпротива Извивката на Силна мощност Штепсельная вилица САЩ Висока твърдост 100-240 за дизайн, направи с?

Двигател линейно с Jeanoko, Комплект двигателя Линейно има Силна Съпротива Извивката на Силна мощност Штепсельная вилица САЩ

BGN 25.72

Сума
Налично за поръчка

ЗДРАВ МАТЕРИАЛ : Основният корпус е изработен от алуминиева сплав, хромирана телескопична щанга, с добра твърдост, висока твърдост, силна устойчивост на извивката и високи лагери, е трайнаHigh-performance ЗАВЪРТАНЕ на лоста : Идва с широка гама от усукване, висока якост на опън и голям диапазон на регулиране на телескопичната ход.МОЩЕН И НАДЕЖДЕН : Двигател има висока мощност, стабилен и надежден, и лесен за използване.Продуктът се състои от двигателя на бутални движение, източник на захранване, и на съединителната линия.Технически ПАРАМЕТРИ : Штепсельная вилица САЩ от 100-240 В напрежението на двигателя 24 В хода на 3-15 см, с регулируема скорост.С оборудване : Комплект двигателя линейно устройство се предлага с адаптер, кабел с крокодиловым скоба, клъстер кабел, комплект аксесоари гарантира удобна експлоатация. ЗДРАВ МАТЕРИАЛ : Основният корпус е изработен от алуминиева сплав, хромирана телескопична щанга, с добра твърдост, висока твърдост, силна устойчивост на извивката и високи подшипниковыми характеристики, долговечность2. High-performance ЗАВЪРТАНЕ на лоста : Идва с широка гама от усукване, висока якост на опън и голям диапазон на регулиране на телескопического хода3. МОЩЕН И НАДЕЖДЕН : Двигател има висока мощност, стабилен и надежден, и лесен за използване.Продуктът се състои от двигателя на бутални движение, източник на захранване, и на съединителната линии4. Технически ПАРАМЕТРИ : Штепсельная вилица САЩ от 100-240 В напрежението на двигателя 24 В хода на 3-15 см, регулируема скоростью5. С оборудване : Комплект двигателя линейно устройство се предлага с адаптер, кабел с щипка "алигатор", клъстер кабел, пълни аксесоари гарантира удобна експлоатация Спецификация : Вид на продукта : двигател линейно устройство с възвратно-поступательным движение Материал : алуминиева сплав Връзка : Штепсельная вилица САЩ 100-240 v Напрежение на двигателя : 24 В Хода на : прибл. 3 ~ 15 см / 1,18 ~ 5,91 Регулиране на подаване : Регулируема скорост на Пратката Списък : 1 х толкатель1 х Адаптер1 х Зажимная линия под формата на крокодила1 х линия за жени на главата Забележка : Препоръчително е да изберете скоростта и хода, близки до вашия ефективното използване.Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Декларирани характеристики

Item Type:
Cycling Reciprocating Linear Actuator Motor
Material:
Aluminum alloy
Plug:
US Plug 100-240V
Motor Voltage:
24V
Stroke:
Approx. 3 ~ 15cm / 1.18 ~ 5.91in
Speed Adjustment:
Adjustable speed
Package List:
1 x Push Rod:
1 x Adapter:
1 x Crocodile Clip Line:
1 x Female Head Line:
Note:
It is recommended to choose the speed and stroke close to your actual use.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: