.

CLISPEED 1бр Кормилния Прът за Домакинството Инструменти, Дръжки За Упражнения Аксесоари За Упражнения на Лост Напрежение на Гърба Плечевая Дърпане Греда Прът За опъв?

CLISPEED 1бр Кормилния Прът за Домакинството Инструменти, Дръжки За Упражнения Аксесоари За Упражнения на Лост Напрежение

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Стомана, PVCБарабани за тренировка на бицепс : материал, който лесно се деформират или.Огъване на ръка за фитнес : идеален тренира трицепс и сила на захващане, помага на мускулите около лакътя, китките, гърба, коремните мускули, външната и раменете.Сила за греда : лесно се инсталира и се отстранява, удобен за използване.Барабани за раменната става : Отлично качество на изработка на нашите изделия остави у вас приятни впечатления.Аксесоари за фитнес : Изработени от материал, притежаващ висока носеща способност.Списък на пакетите 1 x жаден Характеристики - на Избрания материал, който лесно се деформират или да се прекъсне една ръка за мишницата. - Цвят : черен Вграден инструмент за фитнес и САМ. - Размер : около 50,00 X3,00 X3,00 см / 19,65 X1,18 X1,18 инча Жаден за бицепс. - Материал : стомана, PVC симулатор за мускулите. - Много подходящ за използване у дома или в салона. - Има прост дизайн, но е много практичен за използване щанги за напрежение, на бицепса. - Лесен за инсталиране и премахване, удобство при използването на оръжие, за стягане на раменете. - за различни силови упражнения, насочени към бицепс, трицепс, преса, гърба, раменете, аксесоари за фитнес.Информация за стоки Симулатор за трицепс Използвайте този портативен глад за изпълнение упражнения. определяне на тросе Тази жажда е изработена от материал, предназначен за продължителна употреба. фитнес оборудване за дома Тази жажда за фитнес, лека, лесно и удобно за носене и съхранение.Вграден инструмент за фитнес със собствените си ръце един Добър инструмент за изграждане на мускулна маса. тренажор за фитнес Има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.

Декларирани характеристики