.

Фоторамка за Месеца бебе FOMIYES, Рамка за Първата година от Живота, Рамка за Снимка За Спомен, Рамка за Колажа, Рамка в паметта на едно Дете, Празничен Детски Душ, Подар?

Фоторамка за Месеца бебе FOMIYES, Рамка за Първата година от Живота, Рамка за Снимка За Спомен, Рамка за Колажа, Рамка в паметта

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Уникална и креативна витрина за съхранение на снимки на вашето дете рамки за снимки за 12 месеца.Изработен от изкуствена картон и стъкло материал, безопасно е и е здрава. рамки за снимки за 12 месеца.Ще ви помогнем да създаде спомен за най-важните събития, което ще се съхранява за цял живот. рамки за снимки за 12 месеца.Рамка за снимки, съдържа 12 снимки, по една за всеки месец от този за първата година. рамки за снимки за 12 месеца. добър избор като подарък за всяко семейство с бъдещето на детето си. рамки за снимки за 12 месеца.Описание на Функции - Материал : изкуствена дъска, стъкло, Размер : 32,50 X27,50 X2,50 см, 12,77 X10,81 X0, 98 инча, Цвят : син, на Помещение включва 1 х фоторамка,.

Декларирани характеристики