.

HAMLITE Led лампи за телевизор 70 75 80 82 инча, 18 фута USB TV Led светлини за TV-монитор HDTV Стенен Интериор на работното пространство -Led лента с промяна на цвета RGB за игри стая дек?

HAMLITE Led лампи за телевизор 70 75 80 82 инча, 18 фута USB TV Led светлини за TV-монитор HDTV Стенен Интериор на работното

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Направете цветна околното осветлениеПромяната на цветовете се синхронизира в ритъма на музиката.Добавете ярки цветове на вашето парти.Включете отбелязването на телевизора с телефонен блок.Включване на отбелязването на телевизора и променете цветовете с предоставения радиочестотен дистанционно управление.Почистете задния панел на телевизора и да се съхранява суха за по-добро прилепване.Планирайте маршрута на инсталацията.Прикрепете светодиодна лента подсветка.Съвет : създаване на отбелязването на телевизора от разстояние 3-5 см от краищата на телевизора, за да осигури най-доброто покритие.Включете led индикатори на телевизора към USB порт на телевизора. насладете се на светлина, насладете се на цветовете. ✴️【Идеален за tv с диагонал на 70-85 см】 18-подножието на led подсветката на лентата покрива 4/4 страни на телевизора е с диагонал 70 80 82 85 см. черен led лента не се наблюдава в задната част на телевизора.Полезен съвет : планирайте маршрута на led подсветката на телевизора преди да го инсталирате.При нужда лесно изключете led подсветка на телевизора. ✴️【Преносим и се захранва от USB】 подсветката на телевизора HAMLITE изисква захранване от USB 5 В 1 КАКТО и да работи с повечето USB порта на телевизора.Подсветката на телевизора също може да бъде свързан към блок захранване за работа на закрито и на открито.Преносим, но не е водоустойчив. ✴️【Приятно актуализация на системата за домашно кино】Led подсветката на телевизора придава на филми и игри допълнителна яркост!Включете телевизора, който стоеше в тъмния ъгъл.Помага на телевизионни изображения изглеждат по-добре и по-приятно за окото.И прави стаята уютна и необичайна. ✴️【Нов чувствителен дистанционно】 17 цвята, 10 нива на яркост и скорост, 6 динамични режими може да се коригира с помощта на чувствителен на радиочестотния дистанционно управление.Подсветката на телевизора придава приятна на докосване и яркост атмосфера благодарение на широкия избор на цветове. ✴️ 【Лесна инсталация】 W-образна подсветката на телевизора лесно се огъва по ъглите.Приключване На инсталацията ще отнеме 5-10 минути.Отлично допълнение към всеки телевизор и подобрява гледане.Това околното осветление наистина ще ви партита, Коледа, Хелоуин и други празнични събития.

Декларирани характеристики