.

Детска Месечна Плат, Детска Веховая Плат, Не Предизвиква Алергии Детска Месечна Плат За растеж, Детска Мультяшная Плат, Уникален Дизайн за детски магазин Home снимки

Детска Месечна Плат, Детска Веховая Плат, Не Предизвиква Алергии Детска Месечна Плат За растеж, Детска Мультяшная Плат,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Тази салфетка baby milestone е идеална за запис на бързи и ценни моменти от растежа на дететоПрекрасен реквизит за снимки, може да се използва като фон за снимки, майките могат лесно да се справят с детска фотосъемкой дома.Cartoony фигура на слон в тъкани, уникален дизайн, като цяло изглежда изящно и красиво, привлича вниманието на детето.Изработен от висококачествен полиэстерового памук, мека и приятна за кожата, не предизвиква алергии, не съдържа оцветители и не избледнява.Сгъваема конструкция, ниско тегло и преносимостта, лесно да се съхранява и транспортира, може да се пере в машина или на ръка.Тази салфетка baby milestone е идеална за запис на бързи и ценни моменти от растежа на детето.Прекрасен реквизит за снимки, може да се използва като фон за снимки, майките могат лесно да се справят с детска фотосъемкой дома.Cartoony фигура на слон в тъкани, уникален дизайн, като цяло изглежда изящно и красиво, привлича вниманието на детето.Изработен от висококачествен полиэстерового памук, мека и приятна за кожата, не предизвиква алергии, не съдържа оцветители и не избледнява.Сгъваема конструкция, ниско тегло и преносимостта, лесно да се съхранява и транспортира, може да се пере в машина или на ръка. Тази салфетка baby milestone е идеална за запис на бързи и ценни моменти от растежа на детето. Прекрасен реквизит за снимки, може да се използва като фон за снимки, майките могат лесно да се справят с детска фотосъемкой дома. Cartoony фигура на слон в тъкани, уникален дизайн, като цяло изглежда изящно и красиво, привлича вниманието на детето. Изработена от висококачествен полиестер памук, мека и приятна за кожата, не предизвиква алергии, не съдържа оцветители и не избледнява. Сгъваема конструкция, лек и портативен, лесен за съхранение и за носене, може да се пере в машина или на ръка.Параметри : Състояние : Напълно нов Тип изделия : Детски дрехи за фотография Материал : полиестер, Памук Стил : Малко СлоникраЗмер : около 100x100 см / 39,4x39,4 инча (± 1-2 см) Осъществяване Списък : 1 х Детски дрехи за снимане Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Condition:
Brand New
Item Type:
Baby Photography Cloth
Material:
Polyester Cotton
Style:
Little Elephant
Size:
Approx. 100 x 100cm / 39.4 x 39.4in (±1-2CM)
Package List:
1 x Baby Photography Cloth:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: