.

DOITOOL 8 Бр. Държач за Ножче Стенни Куки Кука За Кърпи Куки За Съхранение на Самозалепващи Куки За Бар Кука За Шкаф Закачалка За Мочалок Закачалка За Самобръсначки Пос?

DOITOOL 8 Бр. Държач за Ножче Стенни Куки Кука За Кърпи Куки За Съхранение на Самозалепващи Куки За Бар Кука За Шкаф Закачалка

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Куки за стенни Кърпи / хавлии : Той има прост дизайн, изглежда добре и е на мода и може да дойде до вашия домРафтове за съхранение на самобръсначки : Модерен стил и гъвкав дизайн с кука за вашия дом, подходящ за повечето видове аксесоари за дома.Самоклеящийся кука за бръснене : - Цвят : черен 4 бр. Тази кука е изработен от висококачествена неръждаема стомана, което го прави устойчив на корозия и сверхпрочным.Кука от неръждаема стомана : Кука е добре обработена, лъскав и може да се използва безопасно. Държач за ножче върху стената на душ : Начин на използване е много лесно и няма да ви отнеме твърде много време.Списък на пакетите в 8 x стелажи за съхранение Характеристики - Цвят : черен стенен държач за ножче. - Той е направен от добри материали и може дълго да НИ служи за плетене на една кука за кухненски прибори. - Куката е добре обработена, той е гладка и може безопасно да се използва и като стенни закачалки. - Материал : Държач за детска четка за зъби от неръждаема стомана. - Той има прост дизайн, изглежда добре и е на мода и може да се комбинира с вашите домашни лепило за бритвенного на притежателя. - Начин на използване е много лесно и няма да ви отнеме твърде много време стенни куки за кърпи. -Размер : Около 6.18 инча стенни закачалка за душ. - Многофункционална кука, на която можете да висят кърпи, самобръсначки, мобилен телефон, палта, шапки, блузи и т.Описание на продукта Монтиране на куката за душата, Този дизайнерски куки може да бъде под формата на притежателя за самобръсначка, куки за штепсельной вилици, притежателя на телефона, куки за душата, куки за кърпи. куки за кабинет на Тези куки са произведени от висококачествена неръждаема стомана, антикорозионна, изискан и дълготраен.куки за окачване на кухненски шкаф, необходими за дома, кухня и баня.

Декларирани характеристики