.

PENGJIE Сгъваем Лестничный Табуретка-Стъпало Wooden 2-Стъпка Табуретка-Стремянка с Чекмедже За Съхранение на Нощни Табуретка-Стъпало Столче за Смяна на на Обувките за Ба?

PENGJIE Сгъваем Лестничный Табуретка-Стъпало Wooden 2-Стъпка Табуретка-Стремянка с Чекмедже За Съхранение на Нощни Табуретка-Стъпало

BGN 32.59

Сума
Налично за поръчка

▶Сигурност и стабилност-висококачествена дървесина твърди за защита на околната среда, подсилена конструкция, здрава носеща способност ▶ Кутия за съхранение - включва в себе си ценно място за съхранение под горната трамплин, за да може да събира детски играчки или други любопитни факти. ▶Материал-Висококачествена масивна дървесина, гладка повърхност, не променя цвета, боята не капе, красив табуретка ярки цветове. ▶Многофункционален - Табуретка-стремянка, домакински малка стълба, вземе подножието на педала, който да се вее на стол до прозореца, столче за домашни любимци, горна склад. ▶Размер-33(Д)*33 (Ш)* 33 (В) см, максимално натоварване : 100 кг., Трябва да се съберат, дизайн със собствените си ръце. ●● Това е едновременно и стремянка, и табуретка, от една страна, можете да седнете, да изпълнява работа в дома, да се грижи за собствения си гръб, да се грижи за здравето си, да премахне умората.От друга страна, може да се превърне в една малка стълба, по която по-лесно да приемате нещата с високи места. ● Описание на продукта: Заглавие : Столче-стълба Размер : 33 *33 * 33 см, Товароносимост : 100 кг Материал : дърво Тегло бруто : 6 кг Применимая аудитория : деца, възрастни, зрели Обхват : хол, спалня, кухня, санитарен възел, ресторант ● предпазни Мерки : 1. Поради измервания, направени на ръка, са възможни отклонения в размера на 1-2 виж 2. Поради различни компютърни монитори цвета на обекта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. ●● Ние също имаме много полици за съхранение на козметика, кухненски аксесоари, килими, възглавници, стенни часовници и други предмети от бита, добре дошли на закупуване!.

Декларирани характеристики