.

BlackPath - Подходящ за модели на Chevrolet 1958-1998 г. освобождаването, Универсални сменяеми скоба, Малък блок За преобразуване на LS, Регулируема, Планина за замяна на двигател?

BlackPath - Подходящ за модели на Chevrolet 1958-1998 г. освобождаването, Универсални сменяеми скоба, Малък блок За преобразуване

BGN 6.77

Сума
Налично за поръчка

Универсално закрепване, което позволява инсталиране на двигатели серия LS1, LS2 или LS3 на автомобил, в който първоначално е инсталиран малък блочный двигател със съществуващите елементиПозволява инсталиране на популярни основни двигатели LS1, LS2, LS3 на камиони и джипове Chevrolet/GMC 1958-1988 години на освобождаването. Изработен е от въглеродна стомана, с помощта на лазер с ЦПУ за осигуряване на качество и здравина и е покрит с прахово покритие за максимална издръжливост.Включва в себе си 4 монтажни скоба, 1 ключодържател Drive Your Way и инсталационен обзавеждане.Се предлага с доживотна гаранция и гаранция за удовлетвореност. (4x) Задаване на преходни скоби.Хардуер с инструкции за инсталиране. (1x) Ключодържател Drive Your Way.Ние сме горди да представим този комплект за смяна на контролирани закрепване на двигателя серия LS, който ще ви позволи да инсталирате болтове популярните серии двигатели LS1, LS2 или LS3 на автомобил, първоначално е бил снабден с малък блочным двигател Chevy със съществуващите елементи.Нашите преходни плочи се регулират за инсталиране на нов двигател в оптимално състояние.Премахва проблема с разликата и инсталация чрез използване на регулируема конфигурация на закрепване.Позволява използването на масления картер LS-Камион за регулиране на хлабината на компонентите на системата за управление.Те са идеални, ако модернизируете своите стари камиони и джипове до двигателя серия LS!Нашият комплект е изработен от високо въглеродна стомана 3/16 ", с помощта на лазер с ЦПУ за осигуряване на качество и здравина и е покрит с прахово покритие за максимална издръжливост.

Декларирани характеристики