.

Раница Minsong с Чанта за Памперси, Модни Кожени Раници За мама, Пътни Чанти за Памперси за Деца с Организатора и Пеленальным Мат (черен)

Раница Minsong с Чанта за Памперси, Модни Кожени Раници За мама, Пътни Чанти за Памперси за Деца с Организатора и Пеленальным

BGN 22.96

Сума
Налично за поръчка

? [Обмислен дизайн] Този раница за памперси е изработен от здрава изкуствена кожа, която е водоустойчива, а петната лесно се изтриват и устойчив найлонГладка светкавица, за да ви е по-удобно да го използвате.За удобство е предвидена подвижна презрамка, за да може лесно да се получи и се опаковат в него необходими за детето неща.Освен това, това е идеалната чанта за памперси за няколко бебета. ?[Всичко в един пакет за памперси] Две големи основни отделения, вместительные джобове за съхранение и организация.Раница за памперси голям капацитет, който е само 11 джобове : 2 големи отделения, 2 изолирани джоба за бутилки, 3 вътрешни джоба и 2 странични джоба, 1 външен предни джоба, 1 джоб за смартфон със защита от кражба на цип отзад.[РАЗМЕР : Д * Ш * В : 11x8x12 инча. ? [Задължително да има чанта за памперси] Какво получавате : 1 * Чанта за памперси, 1 * изолиран чанта за повиване, 1 * различни чанти, 1 * водоустойчива подложка за промяна на тампон, 1 * презрамка, 2 * презрамка за количка.Чантата може да се носи като чанта през рамо или раница!. ?[Модни чанти за памперси] Тази чанта за памперси изпълнена в модерен цвят и застегивается на златни ципове, които наблягат на външния вид.Това не е просто "чанта за мама", тя е подходяща както за мъже, така и за жени и са подходящи за всички поводи.Благодарение на банда и структурированному дизайн, тази раница за памперси отговаря на всички нужди на родителите, на път, а и ще се превърне в чудесен подарък за рождения ден на детето. ? [100% удовлетворенный инструменти] Ние се надяваме, че ще останете доволни чанти за памперси, но ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, или имате някакви проблеми с поръчката, моля, любезно моля, уведомете ни, ние сме щастливи да ви предоставят услуга по ваш въпрос, отговорът ще бъде направена в рамките на 24 часа и безплатна замяна на грешно изпратен продукт или повредени стоки.Раница Minsong за памперси е изработена от водоустойчива кожа-плат, устойчива на счупвания, здрав цип и място, отличен дизайн правят чанта за памперси дълготрайни, както и чанта за памперси - функционална, необходима на родителите.Добре зашити чанта за памперси, за да проверите ви, ще се облекчи натоварването и малко облекчи натоварения си ден!. Гъвкавост в 3-те посоки, за майки, в пътя.Това е идеалният подарък за нея, за рождени дни, Свети Валентин, Ден на майката, жената, ден, Ден на благодарността, Коледа, Нова година, черна петък, киберпонедельник и т.

Декларирани характеристики