.

Приседающая планк Livronic за фитнес, Охраняем приседающая планк, планина за коремни преси, с наплечниками и облегалки за ръцете, за вдигане на тежести, подходящ за 2-ин?

Приседающая планк Livronic за фитнес, Охраняем приседающая планк, планина за коремни преси, с наплечниками и облегалки за ръцете,

BGN 46.47

Сума
Налично за поръчка

【Отвор универсален размер】 : Стойка за клекове с щанга на раменете-подходящ за тръбата 50 mm (2 инча) 【Сверхпрочная стоманена конструкция】 : Т-образна дръжка е изработена от здрава стомана и е снабден с технология за безпроблемно заваряване, за да се гарантира максимална здравина на конструкцията, така че въртящи серия могат да издържат по-голяма тежест. 【Лесна употреба】 : Плъзгаща се конструкция осигурява бърз монтаж на тръбата и намалява времето за престой между сериите, повишаване на ефективността по време на силова тренировка. 【Бързо с нашата платформа, занимающей само от малко пространство, можете напълно да изпълнява упражнение за гърба, където и да се намирате.Наклонен прът може да допринесе за изпълнението на упражнения, на които традиционните щанги или гири просто не са способни.Можете да увеличите трудността на много упражнения, като deadlifts, клякания и гребане с една ръка / от лег. Т-образна редица мряна е много лесен за инсталиране.Поставете щанга на утяжелитель, и вие ще откриете, че тя е достатъчно здрава, за да създадем достатъчно напрежение за изграждане на мускули, ефектът е същият като от скъп гребного симулатор!.

Декларирани характеристики