.

CLISPEED Сгъваема Клетка за Риба, Сушилня за Зеленчуци, Простор за Месо, Сгъваема Закачалка за сушене на Дрехи, Дегидратор за хранителни продукти, Подвесная Сушилня, Пр?

CLISPEED Сгъваема Клетка за Риба, Сушилня за Зеленчуци, Простор за Месо, Сгъваема Закачалка за сушене на Дрехи, Дегидратор

BGN 9.03

Сума
Налично за поръчка

Сгъваем дегидратор : найлон дишаща, удерживающаяся на разстояние, вграден пръстен от стоманена тел за стабилностМрежа за хранителни продукти : идеален за тези видове растения и цветя, някои зеленчуци и така нататък.Можете да окачите навсякъде, на улицата, на тавана, в шатъра за отглеждане, в гаража.Гидропонная суха мрежа : - Синята усъвършенстване на окото може да се предотврати увреждане на храни и да ги предпазват от смущения, е подходящ за вътрешно и външно използване.Окото подвесная сушене на окото : - Дишаща найлонова мрежа, удерживающая далеч, вграден пръстен от стоманена тел за стабилност.Подходящ за вътрешно и външно използване.Окото Подвесная Сушене-часова рецепция : Квадратна Подвесная Окото Простор Подвесная Окото Простор Сгъваема Сушене на Окото Външен хранително-вкусовата екран за зеленчуци, Риба, Плодове, скариди.Осъществяване на списък 1 х подвесная мрежата Характеристики -Размер : около 35x35x66 см /13,78x13,78x25,98 см сгъваема метална мрежа за сушене. -Екологично чист найлон.- Се сгъва, когато не се използва, да съхранявате удобно дегидратор за хранителни продукти. - Здрава, лека окото дизайн позволява бързо высушивать мрежа за хранителни продукти. - Дишаща найлонова мрежа, удерживающая далеч, вграден пръстен от стоманена тел за устойчивостта на сушилни за хранителни продукти. - Материал : сушилня за риба с мрежа от найлон и полиетилен. - Цвят : син простор за дрехи. - Подходящ за вътрешно и външно използване, подвесная простор.Описание на продукта Подвесная простор за растения с дишаща конструкция с отворена мрежа, тя позволява на въздуха и водата лесно се проведе за бързо съхнене, което защитава от външни елементи.мрежа за сушене на риба, Този сгъваем простор е изработен от вкара тъкани и ковък метал. 4 слой на окото, за сушене на риба и зеленчуци.

Декларирани характеристики