.

82 БР. Алуминиев Единични/Двойни/Трехконтактный Авто Електрически Клеммный Plug Connector Окабеляване Пин Аспиратор Ключ За Премахване На Кабели Инструмент За Премахван?

82 БР. Алуминиев Единични/Двойни/Трехконтактный Авто Електрически Клеммный Plug Connector Окабеляване Пин Аспиратор Ключ За

BGN 8.21

Сума
Налично за поръчка

В комплекта са включени : 40 бр двухконтактный аспиратор (пластмасова дръжка на капака); 26 бр. одноконтактный аспиратор (пластмасова дръжка на капака). трехконтактный аспиратор (пластмасова дръжка на капака). крючковый аспиратор (пластмасова дръжка на капака).Здрав материал и изменяемая ширина.Инструмент за извличане на щифтове и се състои от стомана и пластмаса. гъвкав, еластичен и издръжлив; Ширина на закрепване може да се промени на ръка, и той ще възстанови първоначалната си форма.Функции : Включва : 40ШТ двухконтактный аспиратор (пластмасова дръжка на капака); 26ШТ одноконтактный аспиратор (пластмасова дръжка на капака); 12ШТ Инструмент за извличане на корпуса (пластмасова дръжка на капака); 2 ЕЛЕМЕНТА Трехконтактный аспиратор (пластмасова дръжка на капака); 2 ЕЛЕМЕНТА Крючковый аспиратор (пластмасова дръжка на капака).Здрав материал и изменяемая ширина : Инструмент за извличане на щифтове и се състои от стомана и пластмаса. Гъвкав, еластичен и издръжлив; Ширина на закрепване може да се промени на ръка, и той ще възстанови първоначалната си форма.Широка съвместимост : Тези инструменти за теглене на клемм са обичайни инструменти за повечето свързващи клемм, подходящи за повечето превозни средства, като мотоциклети и други електронни устройства като домакински уреди.Функция : Може да се отделят тел изцяло от окабеляването и се добавят нови проводник, лесен за използване, вие можете да запишете фабрично оригинален колан, кабели и свързване на своето електронно устройство без никакви повреди.Простота и безопасност за използване : Не трябва да се поддевать клема, просто натиснете и издърпайте пин клеми; Инструмент за извличане на сондата осигурява допълнителен лост, лесно можете да извадите тел; Дръжка с пластмасова защитен калъф предпазва вашата ръка от надраскване.Технически характеристики : Тип : Инструменти за отстраняване на клемм проводници Материал : алуминий Размер : Съвет с една игла В комплекта са включени : 82 инструмент за премахване на клемм кабели.

Декларирани характеристики