.

Преносим чанта за домашни любимци, Лек Дишащ Мрежест Материал, Регулируем Дизайн Каишка за ръка, Удобна чанта за пренасяне на домашни любимци, за приятелите, за Път?

Преносим чанта за домашни любимци, Лек Дишащ Мрежест Материал, Регулируем Дизайн Каишка за ръка, Удобна чанта за пренасяне

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Приета дизайн на вътрешното куката, който може да се прекъсва нашийник за домашни любимци, за да се предотврати падането муБлагодарение на регулируемому дизайн каишка за ръка, портативен форма може да се регулира в съответствие с потребностите.Mesh материя с еластична възглавница, дишаща, комфортна и здрава, притежава само домашен любимец.Висококачествен плат Оксфорд трайна и да устои на надраскване или укусам домашни любимци.Изработен от висококачествен плат Оксфорд, дишащ мрежест материал полезен за здравето на домашните животни. Изработен от висококачествен плат Оксфорд, дишащ мрежест материал полезен за здравето на домашните животных2. Приета дизайн на вътрешното куката, който може да прекъсва нашийник за домашни любимци, за да се предотврати падането му 3. Благодарение на регулируемому дизайн каишка за ръка, портативен форма може да се регулира в съответствие с потребностямом4. Висококачествен плат Оксфорд трайна и да устои на надраскване или укусам домашни животных5. Mesh материя с еластична възглавница, дишаща, комфортна и здрава, могат да се настанят общо любимец Спецификация : Вид на продукта : чанта за домашни животныхматериал : плат Оксфорд + mesh fabric Осъществяване списък : 1 х чанта за домашни любимци.

Декларирани характеристики

Item Type:
Pet Bag
Material:
Oxford Fabric+Mesh Cloth
Package List:
1 x Pet Bag :