.

ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА МОРКОВ – МАСЛО, СУРОВО. натурално / първото ПРЕСОВАНЕ / НЕРАФИНИРАНО. 4 ет. унция - 120 мл. За грижа за кожата, косата, устните и ноктите.

ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА МОРКОВ – МАСЛО, СУРОВО. натурално / първото ПРЕСОВАНЕ / НЕРАФИНИРАНО. 4 ет. унция - 120 мл.

BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

Едно от най-добрите сурови сливочных масла за подмладяване и регенерация на тъканите на кожатаОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ СЕМЕНА на МОРКОВ е богато на бета каротин, витамини A, B, C, D, E & F и провитамин A. Малко количество е достатъчно за дълго, бързо се абсорбира, не е тлъсто, не съдържа химикали, не е тествана върху животни.НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ.ОРГАНИЧНО МАСЛО от СЕМЕНА на МОРКОВИ помага за заздравяването на сухата, напукана кожа, възстановява баланса на влага в кожата и добре се грижат за косата.ОРГАНИЧНО МАСЛО от СЕМЕНА на МОРКОВИ придава на кожата свежест и жизнената сила, едновременно почиства кожата и осигурява антиоксидантна защита.ОРГАНИЧНО МАСЛО от СЕМЕНА на МОРКОВИ облекчава дразнене, сухота и лющене, намалява появата на бръчки и прави кожата мека и гладка.ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ СЕМЕНА на МОРКОВИ е подходяща за всички типове кожа, особено за суха или зряла избледняване.ОРГАНИЧНО МАСЛО от СЕМЕНА на МОРКОВИ помага при наранявания на кожата, като ИЗГАРЯНИЯ, РАНИ, ПОРЯЗВАНИЯ, БЕЛЕЗИ, СЪРБЕЖ, ЛЮЩЕНЕ, възпалени области.в КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, като ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС.ОРГАНИЧНО МАСЛО от СЕМЕНА на МОРКОВИ помага при ИЗТОЩЕНА КОСА, СУХА КОЖА на ГЛАВАТА И ЧУПЛИВИ НОКТИ.ОРГАНИЧНО МАСЛО от СЕМЕНА на МОРКОВИ придава на косата шелковистость, предотвратява загубата на влага и придава еластичност и гъвкавост, както и незабавно придава блясък и зарастване на разделяне на връхчетата.Органично масло от семена на моркови добре се разпределя, прави кожата мека, гладка и еластична.Органично масло от семена на моркови е един от най-добрите естествени овлажнители за кожата, поради своята лекота - той овлажнява сухата кожа, оставяйки я мазна.Органично масло от семена на моркови - полезен естествен начин за намаляване на възпалението и суха кожа, зачервяване и сърбеж, а също така е идеален хидратиращ средство за хората с псориазис, екзема и лесно раздражаемой кожата.За стареене на кожата органично масло от семена на моркови също е добро средство за стягане на кожата и намаляване появата на бръчките, подпухналостта, сенки под очите и потемнений.Подходящ за всички типове кожа, е отличен с масло-носител за ароматерапия, парна баня, масажни олио или масло след баня.НАЧИН на употреба : ЗА ЛИЦЕ : Достатъчно е няколко лъжици, за да нанесете върху цялото лице.Обикновено го нанесе в нощта като овлажняващ средства.

Декларирани характеристики