.

Забавни Подаръци на Бащите Ден за Нов Папа, Баща, Съпруг на Дъщеря си Син Деца на Жена, Идеи за Подаръци на Годишнина от Рождението на Родители За Първи Път, на 12 унци?

Забавни Подаръци на Бащите Ден за Нов Папа, Баща, Съпруг на Дъщеря си Син Деца на Жена, Идеи за Подаръци на Годишнина от Рождението

BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

Това изглежда напълно видима, когато сте наливаете питие в чашаИздръжлив дизайн : запазва своя премиум външен вид в продължение на много години.Елегантен : Леко прозрачен за по-елегантен външен вид.Лазерно гравиране : Висококачествен дизайн с лазерно гравирани от едната страна. ✅ПОДАРЪЦИ НОВ ТАТКО ЗА МЪЖЕ - Търсите уникален и забавен подарък нов татко?Този чаша за уиски с надпис "татко Sippy Cup" със сигурност ще предизвика усмивка у всеки бъдещ баща. ✅СТИЛЕН КРИСТАЛ OLD FASHIONES GLASS - кристал стъкло премиум-клас с 11 грама с прост, но елегантен дизайн и модерен външен вид, полирани солидна основа, за да се гарантира превъзходна стабилност.Този необичаен чаша е интересно допълнение. ✅ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК на БАЩА ми, ЗА МЪЖЕТЕ - може да побере 11 грама.Идеален за подаване на уиски, текила, лепенката, бърбън, алкохолни напитки с лед или различни вкусни коктейли.Нашите чаши за пиене опаковани ръчно и имат пузырчатую опаковка за допълнителна сигурност при всяка доставка. ✅ ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК за НЕГО - този чаша за уиски татко на Sippy Cup непременно ще предизвика усмивка и смях по време на парти по повод обявяването на бременност или на рожден ден на детето. идеален за бъдещето на папата или като подарък от сина си или дъщеря си старецът. ✅МАСАТА - Не търсете повече, този забавен чаша за пиене задължително ще предизвика усмивка у всеки, до дете на баща си.Ако нови подаръци за бащи на бащите ден не отговарят на вашите очаквания, веднага се свържете с нас и ние ще решим този проблем, за да се уверите, че сте доволни от покупката си.Идеален подарък за първото си дете Ново татко, бъдещият татко, настоящ баща.Нека си съпруг, приятели, баща ми се смеят, откриването на този дар.Дайте им уникален чаша за уиски, за да изразя своята най-искрена любов и възхищение от тях.Те обикнат този подарък от пръв поглед.

Декларирани характеристики