.

SHUWND 2 бр., Страхотни Градински Декорации, Улични осветителни Тела в Слънчевата Пътека, Лампа-Фигурка Цвете Фея от Смола, за Тревата в Двора, спомен (Жълт)

SHUWND 2 бр., Страхотни Градински Декорации, Улични осветителни Тела в Слънчевата Пътека, Лампа-Фигурка Цвете Фея от Смола,

BGN 13.53

Сума
Налично за поръчка

Запомнящи се декорации : ? Мечтательные ангели ще искрено се молят и да донесе добри пожелания за вас и вашето семействоТова е също много желание, спомен.Страхотна лампа-статуетка на фея : ? Тези градински осветителни тела solar angel са много красиви.Те са ярко студен бял цвят, но когато е осветена от придобиват богатата на цвят.Източник на слънчевата енергия : ? Интернет не е необходима, просто завъртете ключа в позиция "вкл.Слънчеви панели автоматично се презареждат в рамките на деня и светят през нощта.Това ви спестява време и сметки за ток.Идеален за декорация на градината : ? Външни соларни лампи, тераси, зелени площи и алеи.Използвайте тези украшения във формата на ангели, навсякъде, където желаете и се насладете на цвета на ден и лека светлина през нощта.Водоустойчивост и устойчивост на атмосферни влияния : ? Статуя на феите, украшающая градина, с майсторство, не прилича на нито едно друго.С много приятни акценти и добро качество на изработката.Те имат метален дюбел за задържане на място, така че е много лесно да се установи.

Декларирани характеристики