.

4ШТ Универсални Автомобилни Калници Гума калник на задно колело Калници Гума калник на задно колело за Универсални спортни Брызговиков Калници Отпред Или Отзад (Ч?

4ШТ Универсални Автомобилни Калници Гума калник на задно колело Калници Гума калник на задно колело за Универсални спортни

BGN 18.00

Сума
Налично за поръчка

Материал : Изработен е от висококачествена пластмаса, която е износостойким, термостойким, устойчива на ниски температуриБезопасно работи дори и в тежки условия. Размер : 43,5 см * 23 см * 0,5 виж 4 бр. (2 леви и 2 десни).ОРИЕНТИРАНИ КЪМ ЗАЩИТА.Тези аксесоари предотвратяват попадането на мръсотия, отломки и малки камъни на ходова част, което позволява да се избегнат драскотини, вдлъбнатини и други щети, както и други превозни средства отзад, а също така помагат да се взимат насипен чакъл и прекомерно количество дъждовна вода.Пластмасови кал подложки предварително не пробиват, можете да настроите, колко далеч са те действат от колата и колко силно да избухне, и получаване на удоволствие от изпълнение на проекта в любимата си кола.Преди закупуване уверете се, че в колата има място за крепежни винта.Продуктът е мека гума, която не се страхува от удар.Това е един много добър продукт, моля, бъдете сигурни за закупуване.Материал : Изработен е от висококачествена пластмаса, която е износостойким, термостойким, устойчива на ниски температури.Безопасно работи дори и в тежки условия. Размер : 43,5 см * 23 см * 0,5 виж 4 бр. (2 леви и 2 десни).ОРИЕНТИРАНИ КЪМ ЗАЩИТА.Тези аксесоари предотвратяват попадането на мръсотия, отломки и малки камъни на ходова част, което позволява да се избегнат драскотини, вдлъбнатини и други щети, както и други превозни средства отзад, а също така помагат да се взимат насипен чакъл и прекомерно количество дъждовна вода.Пластмасови кал подложки предварително не пробиват, можете да настроите, колко далеч са те действат от колата и колко силно да избухне, и получаване на удоволствие от изпълнение на проекта в любимата си кола.Преди закупуване уверете се, че в колата има място за крепежни винта.Продуктът е мека гума, която не се страхува от удар.Това е един много добър продукт, моля, бъдете сигурни за закупуване.Материал : Изработен е от висококачествена пластмаса, която е износостойким, термостойким, устойчива на ниски температури.Безопасно работи дори и в тежки условия. Размер : 43,5 см * 23 см * 0,5 виж 4 бр. (2 леви и 2 десни) са насочени към защита.Тези аксесоари предотвратяват попадането на мръсотия, отломки и малки камъни на ходова част, което позволява да се избегнат драскотини, вдлъбнатини и други щети, както и други превозни средства отзад, а също така помагат да се взимат насипен чакъл и прекомерно количество дъждовна вода.

Декларирани характеристики