.

Серия FEER Ю Binglu Скоба за коса Родословна Женска Задната част на Главата Ретро Темпераментна Прическа за коса (Цвят: A, размер: 9 * 4 м)

Серия FEER Ю Binglu Скоба за коса Родословна Женска Задната част на Главата Ретро Темпераментна Прическа за коса (Цвят: A,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Който привлича вниманието поза цвете, источающего опияняващ ароматИзключителна изработка създава естествена ледена сребрист цвят, украсени с лазурно кристали, и в стремежа си към простота той притежава достатъчно чувство за мода и придава темперамент подвижността и елегантност.Кристално чиста имитация на кристал се отличава с високо качество, а ръчно набиране здрав и му е лесно отвалить. Средно еластична прихващане е със заоблени бойниците и солидна извор на напрежение с добър припадък - обикновено се държи всичко на косата.Обладательницы гъста коса може да отреже част на косата, и зъбите да направите кръгли и гладки, за да защити коса и деликатната кожа на главата. привлекателна поза цвете, источающего опияняващ аромат.Изключителна изработка създава естествена ледена сребрист цвят, украсени с лазурно кристали, и в стремежа си към простота той притежава достатъчно чувство за мода и придава темперамент подвижността и елегантност.Кристално чиста имитация на кристал се отличава с високо качество, а ръчно набиране здрав и му е лесно отвалить. Средно еластична прихващане е със заоблени бойниците и солидна извор на напрежение с добър припадък - обикновено се държи всичко на косата.Обладательницы гъста коса може да отреже част на косата, и зъбите да направите кръгли и гладки, за да защити коса и деликатната кожа на главата. привлекателна поза цвете, источающего опияняващ аромат.Изключителна изработка създава естествена ледена сребрист цвят, украсени с лазурно кристали, и в стремежа си към простота той притежава достатъчно чувство за мода и придава темперамент подвижността и елегантност.Кристално чист изкуствен кристал високо качество, както ръчно, определени здрав, това лесно се оттегли. Заснемане на средна еластичност, със заоблени зъби и силна пролет с добър припадък - обикновено се държи всичко на косата. Тези, които имат много коса, може да се реже част от косата, а зъбите са кръгли и гладки, за да защити коса и деликатната кожа на главата.Това е добър избор за ежедневно пътуване до работа или за провеждане на банкети.Пратката съдържа : 1 * Родословна за коса Забележка : 1. Моля се допуска грешка при 2-3% от ръчно измерване.Преди да заложите, уверете се, че нямате нищо против. Цветовете могат да се различават в зависимост от монитора, моля, обърнете се към самия продукт.

Декларирани характеристики