.

Сушилня за съдове CYZGJHK за кухненския плот, Кухненски Органайзер за съхранение от Неръждаема стомана, Сверхмощное устройство за изсушаване прибори за буркани за по?

Сушилня за съдове CYZGJHK за кухненския плот, Кухненски Органайзер за съхранение от Неръждаема стомана, Сверхмощное устройство

BGN 209.15

Сума
Налично за поръчка

【Сушилня за съдове Спестява пространство】 Нашата сушилня за съдове от неръждаема стомана се вписва добре в кухнята, може да побере повече на кухненската маса, внимателно се поставя чиниитеСушилня за съдове позволява да съхранявате чинии, купички, чаши и т. На най-горния ред се поставя до 12 бр чинии; на долния ред се поставя до 18 броя малки мисок. 【Здрав материал】 Кухненска поставка за съдове за готвене изработени от висококачествена неръждаема стомана 304.Той е здрав и устойчив на абразия, го надраскат лесно, той е устойчив на надраскване и корозия, със заоблени ъгли и не травмирует ръце.Той е с висока носеща способност на повече от 60 кг и е здрав и стабилен. 【Уверете се, че кухненската маса е сух】 Нашата поставка за източване на съдове с подвижна тава за източване на водата, произтичащи от притежателя на съдове за готвене, което не позволява намокряне на плота.Просто извадете дренажна тава и заливаме вода, след това го сложете обратно, много лесно за почистване.Дишаща тубус за прибори с куха конструкция позволява на вашето съд изсъхне бързо. 【Лесен монтаж】Сушилня за съдове за готвене могат да отговорят на основните нужди на семейството.Лесно се монтира, с инструкции за сглобяване.Разглобяема конструкция, лесно можете да съберат тази сушилня за съдове с дренажна и дъска за няколко минути. 【Регулируеми силиконови крачета】 Регулирайте височината, за да се приспособят към масата, не се притеснявайте за това, че маса е грапава и не поцарапайте сушилня за съдове. 【Сушилня за съдове Спестява пространство】 Нашата сушилня за съдове от неръждаема стомана се вписва добре в кухнята, може да побере повече на кухненската маса, внимателно се поставя чиниите.Сушилня за съдове позволява да съхранявате чинии, купички, чаши и т. На най-горния ред се поставя до 12 бр чинии; на долния ред се поставя до 18 броя малки мисок. 【Здрав материал】 Кухненска поставка за съдове за готвене изработени от висококачествена неръждаема стомана 304.Той е здрав и устойчив на абразия, го надраскат лесно, той е устойчив на надраскване и корозия, със заоблени ъгли и не травмирует ръце.Той е с висока носеща способност на повече от 60 кг и е здрав и стабилен. 【Уверете се, че кухненската маса е сух】 Нашата поставка за източване на съдове с подвижна тава за източване на водата, произтичащи от притежателя на съдове за готвене, което не позволява намокряне на плота.Просто извадете дренажна тава и заливаме вода, след това го сложете обратно, много лесно за почистване.Дишаща тубус за прибори с куха конструкция позволява на вашето съд изсъхне бързо. 【Лесен монтаж】Сушилня за съдове за готвене могат да отговорят на основните нужди на семейството.Лесно се монтира, с инструкции за сглобяване.

Декларирани характеристики