.

Калъф за пара, комплект, Защитен калъф за палуби AKNES Stream Аксесоари Мек Силиконов калъф от гума TPU, калъф за улавяне, Амортизирующий и който предпазва от надраскване, ?

Калъф за пара, комплект, Защитен калъф за палуби AKNES Stream Аксесоари Мек Силиконов калъф от гума TPU, калъф за улавяне,

BGN 8.40

Сума
Налично за поръчка

【Цялостна защита】 Защитен калъф Steam deck идеално към конзолата steam deck, предназначена за парни на палубатаНе се притеснявайте за увреждане на корпуса steam deck, капак, steam deck предпазва вашето устройство от ежедневни удари, драскотини, падания и прах.Корпус парна палубата е изработена от омекотяване, маслостойкого и устойчиво на надраскване материал TPU, който е гъвкав и безвреден за кожата. 【Пълна защита】 Калъф за писалка stream deck съдържа мини частици, които предпазват от пот, пръстови отпечатъци и не се плъзгат, а също така са много удобни на допир и приятни за кожата.Нескользящие первази от двете страни на корпуса парна палуба, осигуряват най-добрите усещания.Специална конструкция позволява на играчите по-добре да улови топката в процеса на играта, е по-лесно да заснемат по време на дълги сесии. 【Ергономичен дизайн】 Аксесоари за парна палуби по-добре лежи в ръката си, което прави играта по-удобно и лесно.Можете да постоянно да се запази дръжката без болки в пръстите на ръцете по време на игра.Чудесно за дълги игрови сесии. 【Лесна употреба】 устойчива на плъзгане текстура с две страни осигурява удобно захващане с ръце.Мек и гъвкав материал позволява лесно се облича и го стреля.Лек, удобен в переноске. 【Услуги】 Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, AKNES предлага бързо обслужване на клиентите за решаване на вашите проблеми.

Декларирани характеристики