.

Тавана лампа YVAMNAD Smart с Плавно затъмняване, Led Тихо Осветление и Вентилатори, Креативна Полилей за помещения с Регулируема скорост на въртене на вентилатор, вентила?

Тавана лампа YVAMNAD Smart с Плавно затъмняване, Led Тихо Осветление и Вентилатори, Креативна Полилей за помещения с Регулируема

BGN 135.80

Сума
Налично за поръчка

? Уникален модерен дизайн, монтаж на таван лампа с творчески вентилатор позволява на естествената светлина изпълни цялата стая, а топлина и комфорт се усеща навсякъдеЕнергоспестяващ, стабилен и издръжлив, притежава комбинация от вентиляторного охлаждане, циркулация на въздуха и осветление. ? Този тавана лампа с вентилатор, изработени от чугун, алуминий, ABS пластмаса и акрил.Мощен двигател за постоянен ток може да ви осигури голям обем въздух и се работи доста тихо, така че да можете да се насладите на удобен престой, не го нарушава. ? Вентилатор на тавана Има 3 режима на затъмняване на цветовете (топло /бяло / естествен), 6 режима на скоростта на вятъра, таймер функция.Друг режим създава различна атмосфера и усещане за топло у дома, осигурявайки комфортно осветление. ? Вентилатор на тавана са отлични за всекидневна, кухня, трапезария, спалня, детска стая, кабинет.Нашата led вентиляторная лампа да светне всеки ъгъл на къщата тъмна нощ, спалня е обзаведена с хладка вентилаторни лампи, а топъл и свеж вятър ги кара да се чувстват свежо и естествено. ? На удовлетвореността на клиентите е много важно за нас, ние вярваме в нашето качество.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по някаква причина, поради която не сте доволни, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.У нас също има много стилове в този магазин, моля влезте в магазин, за да научите повече. ? Уникален модерен тавана лампа с творчески вентилатор позволява на естествената светлина изпълни цялата стая, а топлина и комфорт се усеща навсякъде.Енергоспестяващ, стабилен и издръжлив, притежава комбинация от вентиляторного охлаждане, циркулация на въздуха и осветление. ? Този тавана лампа с вентилатор, изработени от чугун, алуминий, ABS пластмаса и акрил.Мощен двигател за постоянен ток може да ви осигури голям обем въздух и се работи доста тихо, така че да можете да се насладите на удобен престой, не го нарушава. ? Вентилатор на тавана Има 3 режима на затъмняване на цветовете (топло /бяло / естествен), 6 режима на скоростта на вятъра, таймер функция.Друг режим създава различна атмосфера и усещане за топло у дома, осигурявайки комфортно осветление. ? Вентилатор на тавана са отлични за всекидневна, кухня, трапезария, спалня, детска стая, кабинет.Нашата led вентиляторная лампа да светне всеки ъгъл на къщата тъмна нощ, спалня е обзаведена с хладка вентилаторни лампи, а топъл и свеж вятър ги кара да се чувстват свежо и естествено. ? На удовлетвореността на клиентите е много важно за нас, ние вярваме в нашето качество.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по някаква причина, поради която не сте доволни, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики