.

DOITOOL 5 бр. Тоалетна чиния за Изстискване на Зъбни четки, Стенни Сокове, Мултифункционален Диспенсер, стойка за рафтове, Пластмаса с прорези, Автоматична Сокоизстиск?

DOITOOL 5 бр. Тоалетна чиния за Изстискване на Зъбни четки, Стенни Сокове, Мултифункционален Диспенсер, стойка за рафтове, Пластмаса

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

СТЕНЕН държач за четка за зъби - Малък и удобен, този стенен държач за четка за зъби ще спести място и да се пази ред във вашия тоалетната и банятаУДОБЕН ДЪРЖАЧ за ПАСТА за зъби - напълно използва вертикално пространство на стената и не заема допълнително място на масата.ДЪРЖАЧ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЗЪБИТЕ - Подсушете четка за зъби и чаши, естествено, е по-чист и гигиеничный начин за съхранение на четка за зъби.Стенни полици за баня - Държач за четка за зъби побира едновременно достатъчно количество на четка за зъби, е достатъчно за семейна употреба, е много практично за използване.Поставка за четка ЗА зъби - Изработена от висококачествен материал PS, TPE, държач за четка за зъби е здрава и практични за инсталиране.Пратката включва 5 х Титуляр за паста за зъби с лепило на гърба Характеристики -Размер : 12,50 X9,00 X5,50 см/4,91 X3,54 X2 стенни часова без перфорация. -Стенен дизайн, нашият държач за четка за зъби няма да отнеме твърде много място в автоматична сокоизстисквачка за паста за зъби в банята. -Напълно използва пространство вертикални стени и не заема излишно място на рафта за четка за зъби на масата. -Материали : PS, TPE аксесоари за баня - сливи вашите чаши и четка за зъби, това може да ги направи по-гигиеничными и чисти титуляр за паста за зъби в банята. -Произведен от висококачествен PS, TPE, държач за четка за зъби здрав и практичен, а също така да инсталирате рафт за четка за зъби. -Цвят : Бял стенни поставка за четка за зъби -На нея можете да поставите четки за зъби, паста за зъби, грим, за да спестите място в банята и да направите банята по-подредено. Поставка за четка за зъби.Информация за стоки, Поставка за четка за зъби Този диспенсер за паста за зъби е многофункционален, може да се използва като поставка за съхранение.аксесоар за баня, което търсите професионална, но в същото време сокоизстисквачка за паста за зъби?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата професионална сокоизстисквачка за паста за зъби, трябва да отговарят на вашите нужди.

Декларирани характеристики